op
×

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Βούτσης

Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας διακομίσθηκε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. 
Περισσοτερα...

Νίκος Βούτσης

Να κατατεθεί η CETA άμεσα στο Εθνικό Κοινοβούλιο και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του

Επιστολή στον πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Νίκο Βούτση, επέστειλε η Ελληνική Πρωτοβουλία STOP TTIP CETA TiSA δίκτυο οργανώσεων, συλλογικοτήτων και ενεργών πολιτών.

Δεν πέρασε η πρόταση Βούτση για το ΕΣΡ

Δεν έγινε δεκτή η πρόταση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση για συγκρότηση του ΕΣΡ, υπό την προεδρία του Ροδόλφου Μορώνη, καθώς δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία των 4/5 στη διάσκεψη των προέδρων.

Μειώθηκε η βουλευτική αποζημίωση κατά ... 10%

Πρόκειται για την πρώτη μείωση που γίνεται στην βουλευτική αποζημίωση "η οποία ορίζεται από το Ζ Ψήφισμα της Ε Αναθεωρητικής Βουλής με το οποίο η βουλευτική αποζημίωση παρακολουθεί τον μισθό του προέδρου του Αρείου Πάγου".

Σακοράφα κατά Βούτση: "Πως ένας αριστερός καταργεί την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους;"

Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση απέστειλε η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα επικρίνοντας έντονα τη διάλυση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Παράδοση - παραλαβή της προεδρίας της Βουλής με αιχμές από τη Ζ. Κωνσταντοπούλου

«Ο λαός μας έχει αποτιμήσει όλους», απάντησε ο νέος πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης στις αιχμές που άφησε η απελθούσα πρόεδρος Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την παράδοση – παραλαβή της προεδρίας της Βουλής.

Νέος πρόεδρος της Βουλής ο Νίκος Βούτσης (βίντεο)

Ο Νίκος Βούτσης, με 181 ψήφους είναι ο νέος πρόεδρος της Βουλής. Υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Βούτση - σε σύνολο 297 ψηφισάντων βουλευτών - ψήφισαν 181 βουλευτές, ενώ καταμετρήθηκαν 113 λευκά ψηφοδέλτια και στην κάλπη βρέθηκαν τρία άκυρα ψηφοδέλτια.

Επίθεση Βούτση στους δανειστές: Μας θέτουν ζητήματα που είχαν λυθεί και τα ξαναφέρνουν στο τραπέζι

Επίθεση στους δανειστές της Ελλάδας εξαπέλυσε ο Νίκος Βούτσης μιλώντας στη Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια.

Βούτσης: Το email Χαρδούβελη ήταν πολύ λιγότερο επώδυνο

"Καμία ελληνική κυβέρνηση δεν θα εδέχετο αυτούς τους όρους, δηλαδή το email του Χαρδούβελη ήταν πολύ λιγότερο επώδυνο και με αυτή την έννοια ο κ. Σαμαράς δεν το είχε φέρει στη Βουλή και προτίμησε να πάει στη ρώσικη ρουλέτα της προεδρική εκλογής που περίπου ήξερε και το αποτέλεσμα", σημείωσε ο κ. Βούρσης, μιλώντας το πρωί στον Σκάι.

Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα: Προς κοινό σχέδιο του ευρωπαϊκού Νότου για το μεταναστευτικό

Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα προσανατολίζονται σε ένα κοινό σχέδιο δράσης, υπό την εποπτεία της ΕΕ, για την αντιμετώπιση του προσφυγικού κύματος, όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, σημειώνοντας πως η ελληνική κυβέρνηση, από την πλευρά της, έχει ήδη εκπονήσει ένα εθνικό σχέδιο το οποίο θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Νίκος Βούτσης: στην Ελλάδα χωράνε δυο ή τρία κανάλια εθνικής εμβέλειας - Tο ιδιοκτησιακό καθεστώς, τα ασυμβίβαστα και ο βασικός μέτοχος πρέπει να συζητηθούν

Κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή και έθεσε ζήτημα επαναφοράς του βασικού μετόχου."Το λουκέτο  στην  ΕΡΤ ήτανε ένα μεγάλο deal – δώρο προς τα ιδιωτικά κανάλια. Το ‘μαύρο’ ήταν ένα δώρο, μια σχέση συναλλαγής που αναπτύχθηκε ανάμεσα στην τρικομματική κυβέρνηση και τους ιδιωτικούς σταθμούς και εξαιτίας αυτής της κατάστασης έφυγε η ΔΗΜΑΡ.

Νίκος Βούτσης: Πολλοί θα ήθελαν νέα μνημόνια – Θα τους απογοητεύσουμε! Εφικτή η επίτευξη ενός "έντιμου συμβιβασμού"

Λύση στο ελληνικό ζήτημα μπορεί και πρέπει να δοθεί στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Είναι εφικτή η επίτευξη ενός "έντιμου συμβιβασμού" με τους δανειστές. Δεν θα υπάρξουν ρυθμίσεις όπως η απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.

Ο Νίκος Βούτσης στην ΕΡΤopen: Να μην τολμήσει κανείς να κατεβάσει πομπούς ή συχνότητες μέχρι τις εκλογές (ηχητικό)

Ανεξάρτητα τι θέλουνε, δίνουμε ευθέως και δημόσια το μήνυμα, του να μην αποτολμήσει κανείς να σκεφτεί, oτι είναι πιθανό ή δυνατό μέχρι τις εκλογές να κατεβάσει πομπούς ή συχνότητες.. 
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×