op
×

Δωρεάν βιωματικό σεμινάριο "Αν όχι εσύ, ποιος;" από την Ζωντανή Βιβλιοθήκη

Στις 21 Ιουνίου, η Ζωντανή Βιβλιοθήκη διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο με τίτλο «ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΥ, ΠΟΙΟΣ; Πώς μπορείς να παρέμβεις όταν γίνεσαι μάρτυρας ρατσιστικών επιθέσεων» στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Λαμπηδόνα 2015 του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα.
Περισσοτερα...

σεμινάριο

Σεμινάρια εκπαίδευσης εκπαιδευτικών στα ανθρώπινα δικαιώματα στην Αθήνα

Η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων σε μια προσπάθεια προώθησης της εκπαίδευσης στα ανθρώπινα δικαιώματα υλοποιεί το Πρόγραμμα «Δράσεις Ευαισθητοποίησης νέων στα ανθρώπινα δικαιώματα μέσω των εκπαιδευτικών εγχειριδίων Compass και Compasito»

Δωρεάν σεμινάρια για την αγροτική επιχειρηματικότητα και τις νέες καλλιέργειες

Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ», διοργανώνουν δωρεάν ενημερωτικά - εκπαιδευτικά σεμινάρια ενηλίκων, για την αγροτική επιχειρηματικότητα, τις νέες καλλιέργειες και τις προοπτικές και δυνατότητες των ελληνικών αγροτικών προϊόντων.

Πανεπιστήμιο Αθηνών | Δωρεάν σεμινάρια κατάρτισης με πιστοποίηση

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο του προγράμματος «Δια Βίου Εκπαίδευσης για την προβολή και προώθηση του εθνικού πολιτιστικού προϊόντος» με τίτλο «Κωστής Παλαμάς» διοργανώνει τον τέταρτο εκπαιδευτικό κύκλο κατάρτισης, ο οποίος θα ξεκινήσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τρίτου κύκλου.

Αθήνα: Σεμινάριο Διαλογισμού (1-3/5)

Η πνευματική θεραπεία, βασισμένη σε αρχαίες μεθόδους άσκησης αναπτύχθηκε σε βάθος πολλών αιώνων από φωτισμένους δασκάλους για να βοηθήσει τους ανθρώπους με τα προβλήματά τους. 

ΔΩΡΕΑΝ: Διήμερο σεμινάριο επιμόρφωσης για την κατ' οίκον φροντίδα υγείας

Την Πέμπτη 23 & την Παρασκευή 24 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος κύκλος σεμιναρίων με θέμα: «Ηλεκτρονικός φάκελος κατ’ οίκον φροντίδας υγείας και δικτύωση μακροχρόνιας φροντίδας στην τοπική κοινωνία» στο Δήμο Αμαρουσίου. 

Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια Η/Υ και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε γυναίκες

Το Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής (HePIS) ανακοίνωσε την έναρξη του 2ου κύκλου του σχεδίου δράσης “Active Women: H Τεχνολογία στην Υπηρεσία των Γυναικών”, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013”.

Δωρεάν σεμινάρια για γυναίκες με καρκίνο του μαστού

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» διεξάγει νέο κύκλο δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων για γυναίκες που βρίσκονται στη φάση της θεραπείας για τον καρκίνο μαστού (χημειοθεραπεία/ακτινοθεραπεία).

Νέα Γουινέα: Σεμινάριο Αγρο-οικολογίας στη Νέα Μάκρη με τη Valerie Vanneste

30 Μαρτίου - 3 Απριλίου η Νέα Γουινέα σε συνεργασία με τη γαλλική οργάνωση Terrre & Humanisme (terre-humanisme.org) διοργανώνει ένα πενταήμερο εισαγωγικό σεμινάριο στις βασικές αρχές και τις πρακτικές της Αγρο-οικολογίας.Οι συμμετέχοντες , ενώ θα αποκτήσουν τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για να δημιουργήσουν το δικό τους αγρο-οικολογικό λαχανόκηπο.

Όλες οι υποτροφίες ξένων κυβερνήσεων σε Έλληνες υπηκόους (σεμινάρια, μεταπτυχιακές σπουδές και έρευνα)

Υποτροφίες, που χορηγούνται από τις ξένες κυβερνήσεις σε Έλληνες υπηκόους, για το καλοκαίρι του 2015 αλλά και υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 στο πλαίσιο των μορφωτικών ανταλλαγών, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας

Δωρεάν μαθήματα Ντεκουπάζ, Φίμο και Φελτ

Συνεχίζεται τον Ιανουάριο, με δωρεάν μαθήματα Ντεκουπάζ, Φίμο και Φελτ  ο νέος κύκλος σεμιναρίων Δημιουργικής Απασχόλησης για ενήλικες, που διοργανώνει η Διεύθυνση Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου.

Δωρεάν σεμινάρια video art και animation στο Κέντρο Επισκεπτών

Η καλλιτεχνική κολεκτίβα Medea Electronique σε συνεργασία με το Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, πραγματοποιεί κύκλο εργαστηρίων που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2015 στον ίδιο χώρο, με θέμα τη διαδικασία παραγωγής ενός συλλογικού έργου τέχνης με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας.

Δωρεάν σεμινάρια συμβουλευτικής γυναικών

Σειρά συμβουλευτικών σεμιναρίων που απευθύνονται σε γυναίκες θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιανουάριο του 2015 στις Περιφερειακές βιβλιοθήκες Ορέστου, Κωνσταντινουπόλεως και Τριανδρίας. Το πρόγραμμα προβλέπεται να επεκταθεί σταδιακά σε όλες τις Περιφερειακές βιβλιοθήκες του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Δωρεάν Σεμινάρια Εκμάθησης της Ρωσικής γλώσσας

Η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Δήμου Αθηναίων και το ΚΕΚ Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία και με τη χορηγία του Ταξιδιωτικού Οργανισμού «Mouzenidis Travel» διοργανώνουν κύκλο σεμιναρίων ταχύρυθμης εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×