op
×

Τμήμα υποστήριξης Ελεύθερου Σχεδίου στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Λέσβου

Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Λέσβου, το οποίο λειτουργεί με την εθελοντική προσφορά εκπαιδευτικών, πρόκειται να λειτουργήσει Τμήμα υποστήριξης στο Ελεύθερο Σχέδιο.
Περισσοτερα...

εθελοντισμός

PRESSENZA: Καμπάνια στήριξης του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων που βασίζεται στον εθελοντισμό

Ένα εναλλακτικό μέσο ενημέρωσης που θέλει να διατηρεί ανεξάρτητη φωνή, όπως η PRESSENZA, βασίζεται στις συνεισφορές των ανθρώπων που τη διαβάζουν και θέλουν να τη στηρίζουν.

Οι Ενεργοί Πολίτες στο ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων

Την Παγκόσμια Ημέρα για το Παιδί, επέλεξαν οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας για να επισκεφτούν το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Αμπελοκήπων και να μιλήσουν στα παιδιά για τη σημασία του εθελοντισμού και της ανακύκλωσης. 

Όχι άλλα πλαστικά στις θάλασσές μας! Καθαρίζουμε την παραλία του Ανάλουκα

Μια εθελοντική δράση με τη συμμετοχή όλης της Σητειακής κοινωνίας και σκοπό την απομάκρυνση των τεράστιων ποσοτήτων πλαστικών και των άλλων απορριμμάτων που μεταφέρονται από τη θάλασσα και καταλήγουν στην παραλία του Ανάλουκα, στον οικισμό ΣΟΕ.

"Δώρισε την ευκαιρία για ζωή"

Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών και κάνε τη λευχαιμία παρελθόν. Στις 9 Σεπτεμβρίου στην παραλία Καλαμάτας, κολυμβητικός αγώνας για το 6ο κύπελλο εθελοντή δότη μυελού των οστών.

Για σχεδόν δωρεάν διακοπές: Επτά ενδιαφέρουσες προτάσεις εθελοντισμού

Εάν σας αρέσουν τα ταξίδια και οι πολύτιμες εμπειρίες που αυτά προσφέρουν, γιατί να μην συνδυάσετε τον εθελοντισμό με τις διακοπές αυτό το καλοκαίρι; Επτά ενδιαφέρουσες προτάσεις για να επιλέξετε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει.

8+1 Προτάσεις για διακοπές σχεδόν χωρίς ευρώ, με εθελοντισμό!

Αν θέλετε να συνδυάσετε οικονομικές διακοπές με εθελοντική εργασία για κάποιο κοινωνικό ή περιβαλλοντικό σκοπό, μπορείτε να το κάνετε με την εγγραφή σας σε κάποια από τα προγράμματα που προσφέρουν εθελοντικές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα.

67η Διήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία Συνδέσμου ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΓΙΤΗΣ

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων για την Τράπεζα Αγάπης του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, ως δείγμα αλληλεγγύης στις δυσμενείς συγκυρίες που όλοι βιώνουμε.

Μη ζήσεις τη ζωή σου παρέα με τον φόβο!

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ενώνουν τις δυνάμεις τους και μέσα από τη δύναμη της τέχνης αναδεικνύουν το πρόβλημα  της συρρίκνωσης του κοινωνικού κράτους, της φτώχειας και της δυστυχίας που μαστίζουν μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας σήμερα. 

8+1 ευκαιρίες για να ταξιδέψετε δωρεάν σε όλο τον κόσμο

Αν θέλετε να ταξιδέψετε δωρεάν σε χώρες του κόσμου, αλλά δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα, μπορείτε να αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις, όπως η συμμετοχή σε κάποιο εθελοντικό πρόγραμμα διεθνών οργανισμών.

5η Οικογιορτή του Βριλησσού [ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ]

Με μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων των Βορείων και Ανατολικών προαστίων πραγματοποιήθηκε η 5η Οικογιορτή του Βριλησσού στο πάρκο της πλατείας Τρίτση. Στόχος της ήταν η συνάντηση και η αλληλοενημέρωση όλων των συλλογικοτήτων και δομών που προσφέρουν εθελοντικό έργο στον τομέα της αλληλέγγυας-συνεργατικής οικονομίας και της οικολογίας στην περιοχή μας.

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εθελοντισμού "Νησίδες Ποιότητας 2017" για άτυπες ή θεσμοθετημένες οργανώσεις πολιτών [ΑΙΤΗΣΗ]

Οι «Νησίδες Ποιότητας» διοργανώνονται ανά διετία και βραβεύονται οι επικρατέστερες άτυπες ομάδες ή θεσμοθετημένες οργανώσεις πολιτών,  που έχουν να επιδείξουν εθελοντικό έργο.

To Mέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πόρτες του στο "Διαβάζω για τους άλλους"

Παιδιά με μειωμένη κινητικότητα, τυφλά ή με μειωμένη όραση και ακοή, θα γίνουν μια ομάδα... διαφορετική από τις άλλες! Θα παρακολουθήσουν ιστορίες, θα παίξουν με τους εθελοντές, θα χρησιμοποιήσουν τα ταλέντα τους, ίσως ακόμα και να βοηθήσουν κάποιον να φτάσει στο φεγγάρι!
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×