op
×

ΔΩΡΕΑΝ: Ποδήλατα για όλους στην Πάτρα!

Δίκτυο κοινοχρήστων ποδηλάτων αποκτά σύντομα η Πάτρα. Ήδη έχουν τοποθετηθεί οι πέντε σταθμοί στάθμευσης των ποδηλάτων σε κεντρικά σημεία της πόλης και εντός του επόμενου 20ημερου αναμένεται να λειτουργήσει το σύστημα.
Περισσοτερα...

ποδήλατα

Κοινόχρηστα ποδήλατα και στο Ρέθυμνο!

Σε λειτουργία θα τεθεί το προσεχές διάστημα το σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων στο Δήμο Ρεθύμνης. Στο πλαίσιο αυτό αύριο Παρασκευή 24  και το Σάββατο 25 Οκτωβρίου, διοργανώνεται διήμερο ποδηλατοδράσεων, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών.

Οι Σέρρες ψήφισαν ποδήλατο!

Κάτω από έναν  υπέροχο ήλιο και ιδανικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2014 στην πόλη των Σερρών η ποδηλατική εκδήλωση «Ορθοπεταλιά στο περιβάλλον». Μία εκδήλωση όπου παρόμοια της γίνεται για  πρώτη φορά στην πόλη μας.

«Ορθοπεταλιά στο Περιβάλλον» στις 28/9

Ο ποδηλατικός σύλλογος Σερρών Bike Riders, ο σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Σερρών, ο σύλλογος Σερραίες Μανούλες και η Ένωση Γυμναστών Ν. Σερρών  διοργανώνουν για πρώτη φορά στην πόλη των Σερρών την περιβαλλοντική εκδήλωση με τίτλο «Ορθοπεταλιά στο Περιβάλλον». Στόχος είναι η ανάδειξη της αλληλεπίδρασης που έχουν στην καθημερινότητά μας τρεις λέξεις : Ποδήλατο – Ανακύκλωση – Περιβάλλον.

Ο νέος εντυπωσιακός υπέργειος ποδηλατόδρομος της Κοπεγχάγης! (εικόνες - βίντεο)

Κατασκευασμένος πάνω από το λιμάνι, ο Cykelslangen, ή 'Cycle Snake', είναι ο νέος υπέργειος ποδηλατόδρομος της Κοπεγχάγης. Ο Cykelslangen εγκαινιάστηκε στις 29 Ιουνίου, μετά από οκτώ χρόνια σχεδιασμού και κατασκευής. Έχει πλάτος 4 μέτρα, δύο λωρίδες κυκλοφορίας και μήκος 220 μέτρα.

Κοινόχρηστα ποδήλατα στα Χανιά

Την προμήθεια και εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος Σταθμών Αυτόματης Διάθεσης Ποδηλάτων, αποτελούμενο από 70 ειδικά σχεδιασμένα ποδήλατα (60 εν δράσει και 10 εφεδρικά) και 4 ειδικούς Σταθμούς διάθεσης ποδηλάτων, εγκατεστημένους σε επιλεγμένα σημεία εντός της Παλιάς Πόλης των Χανίων, προωθεί ο Δήμος Χανίων, έπειτα από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου που έγινε πριν από λίγες ημέρες.

1η Πανελλήνια Συνάντηση Ποδηλατών!

Με αφορμή το Αντάμωμα των απανταχού Αηδημητρινών, στο ορεινό χωριό του Αγίου Δημητρίου, ανάμεσα στον Όλυμπο και στα Πιέρια, θα πραγματοποιηθεί με αφορμή το καθιερωμένο αντάμωμα των Αηδημητρινών και την ποδηλατοβόλτα, η 1η Πανελλήνια Συνάντηση ποδηλατών.

Γαλλία: bonus για την χρήση ποδηλάτου

Ένα πιλοτικό πρόγραμμα εξάμηνης διάρκειας, ξεκίνησε στη Γαλλία, στο πλαίσιο του οποίου οι εργαζόμενοι θα πληρώνονται για να χρησιμοποιούν ποδήλατο, στις μετακινήσεις τους από και προς τη δουλειά τους.

Απόψε στη Θεσσαλονίκη το 5ο ξέφρενο ποδηλατικό καρναβάλι

Αυτο-οργανώνεται από τις συλλογικότητες: Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία, Πολύχρωμοι Ποδηλάτες, Παιδιά Εν Δράσει, Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης, Πράσινες Διαδρομές, Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014, στις 19.00 στην Πλατεία Χρηματιστηρίου (περιοχή Βαλαωρίτου Ερμού-Συγγρού-Βασ. Ηρακλείου).

Δίκτυο ποδηλάτων για τους Αθηναίους

«Ορθοπεταλιές» έναντι συμβολικού τιμήματος θα μπορούν να κάνουν σε λιγότερο από ένα χρόνο οι πολίτες και οι επισκέπτες της Αθήνας, οπότε και προβλέπεται να τεθεί σε πλήρη λειτουργία το σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων του δήμου.
« 12
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×