op
×

Γ. Μοχαμαντί: Έβαλα υποψηφιότητα για να υπάρχει δυνατή φωνή όσων βρίσκονται στο περιθώριο

Για την αναγκαιότητα να υπάρχει η φωνή των προσφύγων και των μεταναστών στο Ευρωκοινοβούλιο, μίλησε σε συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο Γιονούς Μοχαμαντί
Περισσοτερα...

Συριζα

"Μόνο ντροπή νιώθω που προέτρεψα το λαό μας να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ"

"Η σημερινή ημέρα θα στιγματίζει για πάντα την ιστορία της πατρίδας μας. Μόνο ντροπή νιώθω που κάποτε ήλπισα μαζί σας. Μόνο ντροπή που προέτρεψα και το λαό μας να ελπίσει μαζί σας. Κάποτε τα όνειρα θα πάρουνε εκδίκηση". Σκληρή ανακοίνωση της Σοφίας Σακοράφα στους πρώην συντρόφους της για το τέταρτο μνημόνιο.

Άλλα έλεγαν, άλλα κάνουν: Όχι στη λειτουργία του φράγματος της Μεσοχώρας

Σοβαρές περιβαλλοντικές , κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις θα επιφέρει το φράγμα της Μεσοχώρας το οποίο δρομολογεί η κυβέρνηση αν και η πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ενάντια και στα φράγματα γενικά και σε αυτό της Μεσοχώρας.

Μανώλης Γλέζος: Τα κόκκινα χαλιά της εξουσίας σαγήνευσαν τον ΣΥΡΙΖΑ

Όταν  η γλώσσα του Μανώλη Γλέζου τσακίζει κόκκαλα: O ΣΥΡΙΖΑ θαμπώθηκε από τα κόκκινα χαλιά της εξουσίας, είπε το ιστορικό στέλεχος της, προτείνοντας στον κόσμο να κάνει πολιτικη πράξη την αγανάκτιση.

Ο Σύριζα, οι Podemos και τα κινήματα κατά του άνομου χρέους και αναγκαιότητα ενός Σχεδίου Β στην Ευρώπη. Του Eric Toussaint

Έπειτα από την άνευ όρων συνθηκολόγηση της Ελληνικής κυβέρνησης, τον Ιούλιο του 2015, στους δανειστές και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, οφείλουμε να προχωρήσουμε στην εκπόνηση ενός Σχεδίου Β.

Λαφαζάνης: Δεν θα δώσουμε «πράσινο φως» για το τρίτο μνημόνιο

Eπανέλαβε πως η «Αριστερή Πλατφόρμα» δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. «Το 'ΟΧΙ', το εκφράζει δυνατά η «Αριστερή Πλατφόρμα» ως τάση του ΣΥΡΙΖΑ. Το εκφράζουν επίσης σειρά από οργανώσεις και κινήσεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Έκκληση για ενότητα του κόμματος από 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του ΝΑΙ, του ΟΧΙ και του ΠΑΡΩΝ!

«Η ενότητα έχει πληγεί, όμως τη μελλοντική πορεία πρέπει να την καθορίσουμε από κοινού», λένε στην ανακοίνωσή τους οι βουλευτές από όλες τις «πτέρυγες» του ΣΥΡΙΖΑ, αρνούνται όμως ότι η διάσπαση είναι προαποφασισμένη.

Προς Έκτακτο Συνέδριο τον Σεπτέμβρη ο ΣΥΡΙΖΑ, την Πέμπτη συγκαλείται η Κεντρική Επιτροπή

Την τελική απόφαση για το Συνέδριο θα λάβει η Κεντρική Επιτροπή. Δήλωση τριών μελών της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ από την Αριστερή Πλατφόρμα. Ζητούν να σταματήσει αμέσως η κυβέρνηση τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς.

Το Μαξίμου διαψεύδει ότι υπήρχε σχέδιο επιστροφής στη δραχμή και στον ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει και πάλι η Πολιτική Γραμματεία

"Εκείνο που καθίσταται ξεκάθαρο από την ανακοίνωση του κ. Βαρουφάκη είναι ότι δεν υπήρξε κανένα σχέδιο ή στρατηγική για επιστροφή στη δραχμή".

"Κοινή διάθεση για συνοχή της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ", λέει η πρόεδρος της Βουλής

«Θετικό» μήνυμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. «Είναι αδιαπραγμάτευτη η κοινή στράτευση στην υπηρέτηση των συμφερόντων του», δήλωσε μετά τη συνάντηση η πρόεδρος της Βουλής.

Πρόταση νόμου για κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Την «επαναφορά του κατώτατου μισθού στα προ μνημονίων επίπεδα, δηλαδή στα 751 ευρώ μικτά μηνιαία, ανεξαρτήτως ηλικίας», προβλέπει, μεταξύ άλλων, η πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ «για την αποκατάσταση του κατώτατου μισθού και του δικαίου της συλλογικής διαπραγμάτευσης και των συλλογικών συμβάσεων εργασίας» που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή από τον Αλέξη Τσίπρα.

Τρεις προϋποθέσεις για βιώσιμη εκλογική νίκη της Αριστεράς Του Γιάννη Μαυρή*

Σήμερα, δεν φαίνεται να υπάρχουν κοινωνικοί και πολιτικοί όροι για ένα νέο 1981 ή -πολύ περισσότερο- για ένα νέο 1985. Η ποικιλόμορφη κοινωνική κινητοποίηση κατά των μνημονίων, έχει περιοριστεί σημαντικά.
12 »
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×