op
×

Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου: Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία για γυναίκες 40-69 ετών

Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες από 40 έως 69 ετών, παρέχει ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου
Περισσοτερα...

γυναίκες

Δήμος Κηφισιάς: Πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών για άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες

Η Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς , συμμετέχει στο πρόγραμμα  δωρεάν ψηφιακών μαστογραφιών γυναικών  ευπαθών ομάδων πληθυσμού,  που διοργανώνει το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας ( ΕΔΔΥΠΠΥ)  σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου « Οι Αγ. Ανάργυροι».

Τσίπρας στην Καβάλα: «Το μοναδικό που δεν έχουν πει ακόμα είναι ότι, αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα σας πάρει τις γυναίκες»

«Πάνε στους αστυνομικούς και τους λένε ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σας αφοπλίσει και θα χάσετε τη δουλειά σας. Πάνε στους οπαδούς της ΑΕΚ και τους λένε πως αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα σας κάνει γήπεδο. Πάνε στους κυνηγούς και τους λένε πως αν βγούμε, θα καταργήσουμε το κυνήγι. Πάνε στους χριστιανούς και τους λένε, αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σας απαγορεύσει να θρησκεύεστε και θα κατεβάσει τις εικόνες."

Δωρεάν σεμινάρια συμβουλευτικής γυναικών

Σειρά συμβουλευτικών σεμιναρίων που απευθύνονται σε γυναίκες θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιανουάριο του 2015 στις Περιφερειακές βιβλιοθήκες Ορέστου, Κωνσταντινουπόλεως και Τριανδρίας. Το πρόγραμμα προβλέπεται να επεκταθεί σταδιακά σε όλες τις Περιφερειακές βιβλιοθήκες του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Εκστρατεία: 16 Εβδομάδες Δράσεων για να ΜΗΝ Κλείσουν οι Δομές Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών

Θεωρώντας υποχρέωσή μας να μη μείνουμε απαθείς μπροστά στην -ορατή πλέον- πιθανότητα να κλείσουν ΟΛΕΣ οι δομές στήριξης των κακοποιημένων γυναικών (Συμβουλευτικά Κέντρα Γυναικών, Ξενώνες και η Γραμμή SOS 15900), αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι προκειμένου να πιέσουμε προς την κατεύθυνση της διατήρησης των δομών.

Ρόδος: Θύματα βίας γυναίκες και παιδιά

Υψηλό εκτιμάται ότι είναι το ποσοστό των γυναικών και παιδιών στην περιοχή της Ρόδου που έχουν πέσει θύματα βίας κάθε είδους, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία περίπου σαράντα άτομα φιλοξενήθηκαν τους τελευταίους μήνες στον ειδικό ξενώνα που λειτουργεί για το σκοπό αυτό στο νησί.

22χρονη Τουρκάλα έδωσε τη ζωή της για να σώσει 2 γυναίκες από βιασμό

Χιλιάδες Γερμανοί λένε «danke» σε μια νεαρή Τουρκάλα, την Tugce Albayrak, που δέχτηκε άγρια επίθεση στην προσπάθειά της να σώσει δύο γερμανίδες από σεξουαλική κακοποίηση στη γερμανική πόλη Όφενμπαχ.

Οδηγός «Απόδρασης» από μια Βίαιη Σχέση

Περιγράφει σε απλό και κατανοητό λόγο, το ισχύον νομικό πλαίσιο, τις διαθέσιμες δομές στις οποίες μπορεί να απευθυνθεί μια κακοποιημένη γυναίκα προκειμένου να ζητήσει υπηρεσίες τεκμηρίωσης, προστασίας, στήριξης και/ή θεραπείας

Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν εξέταση PAPTEST για όλες τις γυναίκες (1-5/12)

Ο δήμος Αθηναίων διοργανώνει εβδομάδα δωρεάν εξέτασης PAPTEST (Τεστ Παπανικολάου) από την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014, από τις 11:00 έως στις 17:00 κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, στο 1ο, 2α και στο 4ο Δημοτικό Ιατρείο του δήμου Αθηναίων.

Δωρεάν επαγγελματικός προσανατολισμός για ανέργους

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Ανέργους που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες: άτομα Ανέργους/ες, Γυναίκες Αρχηγούς Μονογονεϊκών Οικογενειών, Μετανάστες/τριες, Κακοποιημένες Γυναίκες, Α.Με.Α, Αποφυλακισθέντες κ.α

Η αστυνομία κατηγορεί τα θύματα για τον βιασμό τους [βίντεο]

Το βίντεο δείχνει τρεις νεαρές κοπέλες να ετοιμάζονται για να βγουν το βράδυ. Οι κοπέλες ντύνονται, πάνε σε κάποιο κλαμπ, πίνουν, χορεύουν και φλερτάρουν, πριν η μια από αυτές δεχθεί επίθεση έξω από νυχτερινό κέντρο.

Οκτώ γυναίκες πέθαναν κατά τη διάρκεια κυβερνητικού προγράμματος μαζικών στειρώσεων

Οκτώ γυναίκες πέθαναν και δεκάδες νοσηλεύονται, πολλές από τις οποίες σε σοβαρή κατάσταση, σε ιατρικό κέντρο της Ινδίας κατά τη διάρκεια εφαρμογής κυβερνητικού προγράμματος μαζικών στειρώσεων, ανακοίνωσε σήμερα τοπικός αξιωματούχος.

Ημερίδα για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα με δωρεάν συμμετοχή

Ο Οργανισμός Γυναικών Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών (Ο.Γ.Ε.Ε.) Αθήνας, του διεθνούς δικτύου BPW (Business Professial Women) Europe & ΒPW International, σε συνεργασία με το INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Το γυναικείο επιχειρείν: Από την ιδέα στην πράξη» την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου στις 17.30.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×