op
×

Κεφίρ: Γιατί είναι αξεπέραστης θρεπτικής αξίας τροφή

Το κεφίρ είναι ένα φυσικό γαλακτοκομκό προϊόν που παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο γάλα το οποίο υφίσταται ζύμωση με την προσθήκη κόκκων κεφίρ.
Περισσοτερα...

καρκίνοs

Καρκίνος τραχήλου: Που οφείλεται η αύξηση - Το σύμπτωμα που δεν πρέπει ποτέ να αγνοήσετε!

Τα ποσοστά καρκίνου της μήτρας, αλλά και θανάτου από τη συγκεκριμένη μορφή καρκίνου, σημειώνουν αργή αλλά σταθερή αύξηση, σύμφωνα με νεότερα στατιστικά στοιχεία.

Καλπάζει ο καρκίνος του θυρεοειδούς - Ποια είναι τα συμπτώματα

Σήμα κινδύνου για τον καρκίνο του θυρεοειδούς εκπέμπουν οι επιστήμονες καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα μεγάλης πολυκεντρικής μελέτης ανασκόπησης, η επίπτωση του καλά διαφοροποιημένου καρκίνου του θυρεοειδούς, έχει υπερδιπλασιαστεί παγκοσμίως τα τελευταία 20 χρόνια!

Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου Παγκρέατος: Η θνησιμότητα έχει αυξηθεί κατά 5% στην Ευρώπη, αλλά η χρηματοδότηση της έρευνας είναι ανεπαρκής

Η θνησιμότητα από καρκίνο του παγκρέατος στην Ευρώπη εμφανίζει αύξηση 5% μεταξύ 1990-2016, σύμφωνα με έκθεση της ευρωπαϊκής οργάνωσης γαστρεντερολόγων United European Gastroenterology (UEG).

Όλη η αλήθεια για τις ιχθυοκαλλιέργειες. Τόνοι φορμόλης στα ψάρια που προκαλούν καρκίνο [ΒΙΝΤΕΟ]

O Λοβερδος Στελακατος Χρηστος, ιχθυολόγος, διώκεται για την έρευνα και τις καταγγελίες του σχετικά με τον τρόπο που λειτουργούν οι ιχθυοκαλλιέργειες στην Ελλάδα. 

Ποιος ξηρός καρπός μειώνει χοληστερίνη, καρδιακά και καρκίνο παχέος εντέρου

Αν σας έλεγαν ότι υπάρχει ένα είδος ξηρού καρπού, το οποίο μειώνει τον κίνδυνο επιπλοκών από αυξημένη χοληστερίνη, την πιθανότητα εκδήλωσης καρκίνου του παχέος εντέρου, αλλά και τον κίνδυνο καρδιακής νόσου, δεν θα θέλατε να το συμπεριλάβετε στο διαιτολόγιό σας;
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×