op
×

Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Αλμπέρ Καμύ στο «μαγευτικό» Σίγρι στη Λέσβο

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Αλμπέρ Καμύ, ο οποίος με το έργο του, σημάδεψε την παγκόσμια σκέψη θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 27 Ιουλίου στις 8.30 το βράδυ 
Περισσοτερα...

Λέσβος

Γήπεδα ονείρων για προσφυγόπουλα (video)

Μπορεί οι αγώνες να μην διεξάγονται στο «Καμπ Νου», ωστόσο η Μπαρτσελόνα δίνει την ευκαιρία στα παιδιά προσφύγων που ζουν σε προσωρινά καταλύματα στη Λέσβο να παίξουν και να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο. 

Σε συναγερμό η αστυνομία μετά τον εντοπισμό στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου φακέλου που περιείχε σκόνη, με αποδέκτη την πρύτανη

"Σήμερα το μεσημέρι παρελήφθη στο γραφείο της Πρυτανείας στη Μυτιλήνη ύποπτος φάκελος" αναφέρει μεταξύ άλλοων, σε ανακοίνωση της η Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου. 

Συνεταιρισμός στη Λέσβο φτιάχνει τη δική του Φέτα ΠΟΠ

Μετά από προσπάθειες μηνών, οι κτηνοτρόφοι από τη Λέσβο ετοιμάζονται να δουν τα αποτελέσματα των κόπων τους, καθώς στις 20 Δεκεμβρίου η Φέτα ΠΟΠ θα πάρει τη θέση της στα ράφια μεγάλων σούπερ μάρκετ και παντοπωλείων.

Το πιο μεγάλο θαλάσσιο υποσύστημα βιοποικιλότητας σε ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίο κινδυνεύει

Το πιο μεγάλο θαλάσσιο υποσύστημα βιοποικιλότητας σε ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίο, που για πολλούς αιώνες αποτέλεσε μια σημαντική πλουτοπαραγωγική πηγή για την ευρύτερη περιοχή και ένα κέντρο αειφόρου ανάπτυξης, κινδυνεύει.

Απόλυτα σωστός ο όρος "λαθρομετανάστης" αποφάσισε, και μάλιστα με απόλυτη πλειοψηφία, η ΕΛΜΕ Λέσβου!

Με την απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας (τέσσερις στους επτά) του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ προκρίνεται η χρήση του όρου «λαθρομετανάστης» ως η απόλυτα σωστή, δεδομένων και των συνθηκών που επικρατούν στη Λέσβο.

Κλείνει το κέντρο υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας η Περιφέρεια βορείου Αιγαίου ως «ακατάλληλο και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον»

Η περιφερειάρχης βορείου Αιγαίου Χρ. Καλογήρου, δίνει προθεσμία 30 ημερών στο αρμόδιο υπουργείο, για την αποκατάσταση όλων των σχετικών προβλημάτων στη Μόρια της Λέσβου.

Παραλία «μόνο για Έλληνες»

Παραλία «μόνο για Έλληνες» θέλει την Πλαζ Τσαμάκια ο Δήμος Λέσβου που έχει την ευθύνη της διαχείρισης της μοναδικής οργανωμένης παραλίας που βρίσκεται μέσα στη Μυτιλήνη.

Ανακοινώθηκε πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη Λέσβο για τους φυσικούς κινδύνους και την αντιμετώπιση καταστροφών

Η λειτουργία στη Λέσβο ενός ιδιαίτερα επίκαιρου αντικειμένου προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών, με τίτλο «Φυσικοί κίνδυνοι και αντιμετώπιση καταστροφών», ανακοινώθηκε χθες

Με όπλο μόνο τη μουσική η προσφυγική ορχήστρα "Connect by Music" στέλνει μήνυμα πολυπολιτισμκότητας κι αλληλεγγύης

Άνθρωποι διαφορετικών εθνικοτήτων ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν στη Λέσβο μια πολυπολιτισμική ορχήστρα που θα ζήλευαν πολλοί επαγγελματίες. 

ΚΕΕΡΦΑ: Να μην αφήσουμε τα ρατσιστικά πογκρόμ και την αστυνομική συγκάλυψή τους να σταματήσουν τους αγώνες των προσφύγων

Όπως στην Ευρώπη αυτές οι ρατσιστικές πολιτικές έθρεψαν τους φασίστες έτσι και στα νησιά επιχειρούν να τις αξιοποιήσουν οι ομογάλακτοι τους με πογκρόμ κατά των προσφύγων.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×