op
×

Ο γάμος σε κρίση, Γράφει ο Ψυχολόγος-Σύμβουλος Γάμου Γιάννης Ξηντάρας

Ζευγάρια σε αδιέξοδο. Σύντροφοι απεγνωσμένοι. Πολύ θυμός. Πολύ απογοήτευση, ακόμη περισσότερη ματαίωση. Έρωτες που φθάρθηκαν, σχέσεις που ξέφτισαν, λόγια που ξεχάστηκαν.
Περισσοτερα...

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Εκπαίδευσης «Gestalt Foundation» | "Κρίσεις πανικού", με ελεύθερη είσοδο

Το Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Εκπαίδευσης «Gestalt Foundation» παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ τη διάλεξη με τίτλο «Κρίσεις Πανικού» με εισηγητές τον Γιώργο Δίπλα και την Θάλεια Λογοθέτη.

Το μυστικό για να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας

"Ακολούθησε την καρδιά και το ένστικτό σου", "Βρες τον εαυτό σου", "Μίλα για την αλήθεια σου" - όλοι έχουμε ακούσει αυτές τις φράσεις. Καθεμία από αυτές υποτίθεται ότι μας ενθαρρύνει να ζούμε αυθεντικά

Χακάροντας την Οικονομία του Ενδιαφέροντος: Χειραγώγηση πληροφοριών και απόσπαση ενδιαφέροντος

Ο όρος είναι Attention Economy (ή Economy of Attention) και έχει να κάνει με το ποιος θα καταφέρνει να αποσπά το ενδιαφέρον του κοινού μέσα από την διάδοση περιεχομένου (όχι απαραίτητα περιεχομένου πραγματικής και αληθινής πληροφόρησης).

Γιατί τα παιδιά απαγορεύεται να φορούν μπουφάν στο παιδικό κάθισμα

Όλοι γνωρίζουμε πόσο απαραίτητο είναι το παιδικό κάθισμα για τις μετακινήσεις των μικρών  παιδιών με το αυτοκίνητο. Δεν γνωρίζουμε όμως κάποιες λεπτομέρειες που αυξάνουν ή μειώνουν την ασφάλεια του παιδιού. Όπως η χρήση του μπουφάν. 

Αλμπέρτο Μοράβια: Για να κερδίζεις λεφτά χρειάζεται ταλέντο, αλλά για να ξοδεύεις λεφτά χρειάζεται κουλτούρα

Η ζωή είναι το τέλειο χάος για όλους, με μικρές παραλλαγές για τον καθένα. Στην ουσία κάθε ζωή είναι όμοια με την άλλη, με την έννοια ότι κατά βάθος είναι μια λάθος ζωή.

Εργαστήρια Δραματοθεραπείας στον Πολυχώρο "Χείρωνας"

Ο Πολυχώρος Χείρωνας διοργανώνει και φιλοξενεί τον κύκλο εργαστηρίων Δραματοθεραπείας, «Η γυναικεία ταυτότητα μέσα από τα αρχέτυπα των θεαινών της αρχαιότητας», της δραματοθεραπεύτριας Βάσως Παπάλη.

Το «Μήνυμα του Σίλο» εμπνέει μια καινούρια ατομική και κοινωνική πνευματικότητα

Σύντομη παρουσίαση της δράσης και πρόσκληση για όποιον ενδιαφέρεται να γνωρίσει από κοντά μια κοινότητα του Μηνύματος του Σίλο στην Αθήνα συμμετέχοντας σε κάποια συνάντηση.

Το κίνημα της "θετικής σκέψης" έχει μετατρέψει την ευτυχία σε καθήκον και βάρος

Αυτή είναι μια σκοτεινή πλευρά της θετικότητας. Τα συναισθήματά μας τείνουν να γίνονται εμπόρευμα και αυτό σημαίνει ότι πολύ εύκολα αποξενωνόμαστε από τα συναισθήματά μας.

Καστοριάδης: “Στην Ελλάδα γελοιοποιήθηκαν και ο σοσιαλισμός και η βαρβαρότητα…”

Eγώ δεν αναζητώ ένα νέο “σύστημα” για να αντικαταστήσει το Μαρξισμό, αλλά δρόμους σκέψης που να είναι επαναστατικοί και να θεμελιώνονται τόσο φιλοσοφικά και θεωρητικά, όσο και πρακτικά, να συνδέονται με τα σημερινά κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα.

Παγκόσμια Μέρα του Παιδιού - Δράση ενημέρωσης της ΑΡΣΙΣ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων γιορτάζει 25 χρόνια δραστηριοποίησης στην προστασία των παιδιών, υλοποιώντας από το μακρινό 1992 δράσεις και υπηρεσίες που αποσκοπούν στην προάσπιση των δικαιωμάτων τους.
12345...65 »
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×