op
×

Δωρεάν πρωινά μαθήματα για ανέργους στο Δήμο Νίκαιας

Τα προγράμματα θα πραγματοποιούνται τις πρωινές ώρες στο νέο ανακαινισμένο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού (Αχιλλέως 15)
Περισσοτερα...

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Το πρώτο ελληνικό δωρεάν online μάθημα για επιχειρηματικότητα

Φέτος την άνοιξη θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το διαδικτυακό μάθημα "Beyond Silicon Valley: Entrepreneurship in Transitioning Economies" που απευθύνεται σε σπουδαστές, φοιτητές και νέους επιχειρηματίες απ΄όλο τον κόσμο.

Δωρεάν on line μαθήματα από την εκπαιδευτική πλατφόρμα Coursera

Η Coursera είναι μια εκπαιδευτική πλατφόρμα που συνεργάζεται με κορυφαία πανεπιστήμια και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας στους χρήστες δωρεάν on line μαθήματα και πρόσβαση σε μια εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης.

Πιστοποίηση του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας

11/4 Ηράκλειο Κρήτης: Εγκρίθηκε η Πιστοποίηση για τους δυο κύκλους του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας (ΣΕΠ) για δυο έτη, αποτέλεσμα συνεργασίας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς...

Δωρεάν μαθήματα για ενήλικες από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Αιτήσεις έως 30/4

Διοργανώνεται στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ο  πέμπτος (5ος) κύκλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων βραχείας διάρκειας για ενήλικες πολίτες με αντικείμενο τη φιλοσοφία, το ρόλο της στην καθημερινή ζωή και το αξιακό σύστημα της κοινωνίας.

Εύκολα tips φύτευσης - καλλιέργειας 20 αγαπημένων λαχανικών

Το φύτεμα των λαχανικών από σπόρους είναι μια εύκολη δουλειά αρκεί να ακολουθήσουμε σωστά κάποιους γενικούς κανόνες.Το χώμα φύτευσης πρέπει να είναι ελαφρύ, καλά δουλεμένο απαλλαγμένο από άλλους σπόρους αν δεν χρησιμοποιήσουμε έτοιμο φυτόχωμα που είναι η εύκολη λύση.

Εργαστήρια αυτονομίας από την Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης

Μαθαίνουμε να κατασκευάζουμε κάδο κομποστοποίησης, να επισκευάζουμε το ποδηλατό μας, να φτιάχνουμε μια μικρή ανεμογεννήτρια, να μεταποιούμε τα παλιά μας ρούχα, να παρασκευάζουμε ψωμί και γιαούρτι...

Πώς φτιάχνω σπορείο και θερμοκήπιο δωρεάν!

Γράφει η Ελληνο-Αυστραλέζα Τίνα Λυμπέρη, σύμβουλος σε θέματα αεικαλλιέργειας - περμακουλτούρας. Μας δείχνει πώς έφτιαξε το σπορείο της χωρίς να αγοράσει τίποτα και επαναχρησιμοποιώντας υλικά που βρήκε στα… σκουπίδια!

10 ανοικτά σεμινάρια ριζοσπαστικής γεωγραφίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Τα σεμινάρια είναι ανοικτά σε όσες/ους επιθυμούν και δεν είναι ενταγμένα σε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Τμήματος. Αν κάποιος/α επιθυμεί βεβαίωση, αυτή θα δοθεί από τον συντονιστή.

Η ανακάλυψη του σωματιδίου Higgs: H πραγματική ιστορία

Την Τρίτη 18 Μαρτίου, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης κορυφαίοι ερευνητές και πανεπιστημιακοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μιλήσουν για τη συναρπαστική ανακάλυψη του μποζονίου Higgs και τις επιστημονικές εξελίξεις που θα επιφέρει.

Κοινωνικό Φροντιστήριο στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Ο Δήμος Μοσχάτου –Ταύρου σε συνέχεια των τμημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που λειτούργησαν την περασμένη σχολική χρονιά, ξεκινάει για δεύτερη χρονιά τμήματα υποστήριξης μαθητών.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×