op
×

Χιλιάδες μαθητές "αναστάτωσαν το σχολικό πρόγραμμα" για να διαδηλώσουν για το κλίμα

Με συνθήματα όπως «Η κλιματική αλλαγή είναι χειρότερη από την εργασία για το σπίτι» και «Ας ενεργήσουμε τώρα για το μέλλον μας», μαθητές διαδήλωσαν για το κλίμα.
Περισσοτερα...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Αν είσαι 18-30 ετών, σ΄ ενδιαφέρει η περμακουλτούρα και θέλεις να ταξιδέψεις, να μάθεις και να περάσεις καλά, δήλωσε συμμετοχή εδώ!

Ένα μάθημα για όσους θέλουν να κάνουν την καθημερινότητα τους πιο βιώσιμη και αναγεννητική, για όσους θέλουν να κατανοήσουν και να συνδεθούν με τον εαυτό τους και το περιβάλλον.

Γενική Συνέλευση φορέων και συλλογικοτήτων, για τη διάσωση των ρεμάτων της Αττικής

Ελάτε να αποφασίσουμε τις επόμενες κοινές δράσεις, γιατί μόνο ενωμένοι και συνεργαζόμενοι και μόνο με τη δική μας επαγρύπνηση, πίεση και απαίτηση μπορούν όλα αυτά να επιτευχθούν!

"Βόμβα" για τα οικοσυστήματα η δραματική μείωση των εντόμων - Η πιο μαζική εξαφάνιση μετά τους δεινόσαυρους

Σχεδόν τα μισά είδη εντόμων, που είναι απαραίτητα τόσο για τα οικοσυστήματα όσο και για την οικονομία, μειώνονται ραγδαία σε ολόκληρο τον κόσμο

Η νεολαία βρίσκεται στο δρόμο - «Μας στερείτε το μέλλον μας λόγω της αδράνειάς σας, επομένως, θα διαδηλώνουμε μέχρι να δράσετε»

Τις τελευταίες μέρες μαθητές και φοιτητές πλημμύρισαν τους δρόμους των ευρωπαϊκών πόλεων και θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρις ότου οι κυβερνήσεις τελικά κάνουν κάτι.

Τριάντα συγγραφείς σε μανιφέστο - Προειδοποιούν για τους κινδύνους που απειλούν την Ευρώπη

Διαπρεπείς συγγραφείς και διανοούμενοι, ανάμεσά τους και πολλά Νόμπελ Λογοτεχνίας, υπέγραψαν ένα φιλοευρωπαϊκό μανιφέστο για να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Από ανακυκλωμένα υλικά τα ρούχα αθλητών και αξιωματούχων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που αποτελεί μέρος του πιο ολοκληρωμένου σχεδίου της ιαπωνικής πρωτεύουσας, για την προώθηση πιο οικολογικών και βιώσιμων Αγώνων.

«Ναι μεν, αλλά» από τις περιβαλλοντικές οργανώσεις για τη μείωση στη χρήση της πλαστικής σακούλας

«Θετική εξέλιξη» χαρακτηρίζουν οι περιβαλλοντικές οργανώσεις την εκτιμώμενη μείωση στη χρήσης της πλαστικής σακούλας ανά την Ελλάδα, σε τεμάχια κατά περίπου 54%

Έχουν ευθύνη!

Είναι ώρα για τις μεγάλες εταιρείες να εγκαταλείψουν τα πλαστικά μίας χρήσης. Ζήτα τους να προωθήσουν λύσεις χωρίς πλαστικό άμεσα!

Ηλεκτρικά πατίνια: ο νέος «πράσινος» τρόπος μετακίνησης που εδώ και δύο μέρες εξυπηρετεί τους Αθηναίους

Τα ηλεκτρικά πατίνια είναι ασφαλή και εύκολα στη χρήση, κινούνται με μέγιστη ταχύτητα 25χλμ./ώρα, λειτουργούν με ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη μπαταρία και είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες.

Ιδρύθηκε Ενεργειακή Κοινότητα στη Θεσσαλονίκη που διέπεται από τη λογική της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας

Στο συνεταιρισμό αυτό μπορεί να εγγραφεί οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που διαμένει στην Ελλάδα με προτεραιότητα τους κατοίκους της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

35.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στο Βερολίνο ενάντια στη βιομηχανική γεωργία

Αν θέλουμε να κάνουμε την Ευρώπη δικαιότερη, πρέπει να κάνουμε την γεωργική της πολιτική δικαιότερη. Υποστηρίζοντας τους νέους αγρότες, τους μικρούς παραγωγούς και τις διατροφικές κοινότητες. 
12345...91 »
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×