op
×

Εργασιακή Συμβουλευτική για πρόσφυγες από την ΑΡΣΙΣ

Το Γραφείο Εργασιακής Συμβουλευτικής της ΑΡΣΙΣ διοργανώνει διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο πάνω σε θέματα αναζήτησης εργασίας και τεχνικών εύρεσης εργασίας το οποίο απευθύνεται σε πρόσφυγες. 
Περισσοτερα...

ΕΡΓΑΣΙΑ

Μαύρη μέρα για τους υπαλλήλους των εμπορικών κέντρων η "Black Friday"

«Θυμόμαστε πολύ καλά και από πέρυσι και τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς και την εξάντληση. Η ίδια κατάσταση συνεχίζεται και φέτος και ακόμα περισσότερο σε καταστήματα που οι προσφορές, με αφορμή την Black Friday θα ισχύουν ακόμα και όλη τη βδομάδα» τονίζει η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων..

Σερβία: Απάνθρωπες συνθήκες εργασίας σε πολυεθνικές βιομηχανίες ρούχων και υποδημάτων

Συγκλονιστικές μαρτυρίες εργαζομένων περιλαμβάνει έκθεση που δημοσίευσε η Μ.Κ.Ο.  «Clean Clothes Campaign» (Εκστρατεία Καθαρά Ρούχα) για τις συνθήκες που επικρατούν στη βιομηχανία  ρούχων και υποδημάτων στη Σερβία. 

"Έφτιαξα αυτό που έχετε αγοράσει, αλλά δεν έχω πληρωθεί"

Μηνύματα κρυμμένα σε ρούχα της αλυσίδας Zara, τα οποία πιθανότατα προέρχονται από Τούρκους εργάτες που δεν έχουν πληρωθεί για την εργασία τους, έφερε στο φως η εφημερίδα New York Times και το πρακτορείο Associated Press. 

ΟΑΕΔ: Ημέρα Εργασίας και Εργαστήρια Συμβουλευτικής για νέους

Η εκδήλωση αποσκοπεί στην ενεργοποίηση των νέων με στόχο την ομαλή ένταξή τους στην αγορά εργασίας καθώς και την ενημέρωσή τους από τους συμμετέχοντες φορείς για τις ευκαιρίες επαγγελματικής εκπαίδευσης

Ο ΟΑΕΔ επιδοτεί 40.000 μπλοκάκια για να γίνουν μόνιμες συμβάσεις

Αρχίζει το πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης 40.000 αμειβόμενων με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών (μπλοκάκια), με μετατροπή της σύμβασης παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών σε σύμβαση εξαρτημένης εργασίας και την επιδότηση των εισφορών προς τον ΕΦΚΑ.

Προσλήψεις 525 μόνιμων υπαλλήλων στα ΕΛΤΑ - Ποιες είναι οι ειδικότητες

Σε προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων προχωρούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αυτή την περίοδο εξετάζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν την προκήρυξη του διαγωνισμού, ο οποίος αναμένεται άμεσα.

Άδειες υπαίθριου εμπορίου σε ανέργους, πολύτεκνους και μονογονεϊκές οικογένειες

Αλλάζει το πλαίσιο λειτουργίας των υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων για να δοθεί η ευκαιρία  να στηριχτούν ευάλωτες ομάδες πληθυσμού όπως άνεργοι πολύτεκνοι, άτομα απεξαρτημένα από ουσίες αλλά και γονείς παιδιών με αναπηρία, προστάτες μονογονεϊκών οικογενειών.

Θέση εργασίας στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης - Καλύπτονται έξοδα μεταφοράς, επιλογή δωρεάν διαμονής

Αναζητείται κοινωνικός λειτουργός/ψυχολόγος/εργοθεραπευτής για να κρατήσει συντροφιά σε  ηλικιωμένη γυναίκα η οποία διαμένει κάποιες ώρες μόνη της σε χωριό

ΟΑΕΔ: Δύο νέα προγράμματα για 42.500 προσλήψεις το φθινόπωρο

Εντός του φθινοπώρου αναμένεται να προκηρυχθούν δύο νέα προγράμματα απασχόλησης, τα οποία έρχονται να προστεθούν στον γενικότερο σχεδιασμό του υπουργείου Εργασίας και θα υλοποιηθούν από τον ΟΑΕΔ.

«Ημέρες Εργασίας» από τον ΟΑΕΔ για νέους 15-24 ετών

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενεργοποίησή των νέων, η άμεση και  ομαλή ένταξη τους  είτε στην αγορά εργασίας, είτε στην  επαγγελματική εκπαίδευση ή  κατάρτιση, ανάλογα με τα ιδιαίτερα προσόντα και τις δεξιότητές τους.
12345...21 »
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×