op
×
ΔΙΚΤΥΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Όλοι Μαζί

Αλληλέγγυα και Ανταλλακτικά Δίκτυα, Χωρίς Μεσάζοντες, Αλληλέγγυα Υγεία , Αλληλέγγυα Παιδεία , Πρωτοβουλίες ενάντια σε χαράτσια, κατασχέσεις, διακοπές ρεύματος, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, Φιλοζωϊκές Οργανώσεις


"Το «Όλοι μαζί» είναι ένα δίκτυο της Κοινωνικής Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας στην Αττική. Είναι ένας καθαρά μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα φιλανθρωπικός οργανισμός. 

Βασισμένος στον εθελοντισμό, αρχικά με μόνους πόρους τις συνδρομές και τις όποιες δωρεές των φίλων και μελών του. 

Όπως και το όνομα μας με ότι μέσα διαθέτει ο καθένας και με αμέτρητες ώρες εθελοντικής εργασίας, οργανωνόμαστε και υλοποιούμε καθημερινά δράσεις που θα μπορέσουν να διατηρήσουν όσο πιο υψηλά γίνεται αυτό που επιθυμούμε όλοι μας, μία αξιοπρεπή ποιότητα ζωής. 

Θα θέλαμε λοιπόν, τη βοήθεια σας σε αυτή μας την προσπάθεια, είτε με εθελοντική εργασία είτε με τρόφιμα, με όποιον τρόπο εσείς θα θέλατε να συνεισφέρετε. 

Μπορείτε πολύ εύκολα, να γίνεται Φίλος της μη κυβερνητικής αυτής οργάνωσης μας, και να ενημερώνεστε σε μηνιαία βάση για τις δράσεις μας ώστε να μπορείτε να συμμετέχετε όπου και όπως εσείς επιθυμείτε.

Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο και κυρίως για το ενδιαφέρον σας πάνω σε τόσο φλέγοντα θέματα που άπτονται της ανθρώπινης αλληλεγγύης."

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Γυμνασίου Λυκείου – ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ


Οι εγγραφές για τα Θερινά τμήματα του "Κοινωνικού Φροντιστηρίου" και στο πρόγραμμα "Διαδικτυακά Μαθήματα" για το σχολικό έτος 2013-2014 συνεχίζονται.

Εκπαιδευτική υποστήριξη

Βοήθεια και στήριξη των μαθητών οικονομικά ασθενών οικογενειών οιασδήποτε περιοχής , με φροντιστηριακή και εν γένει εκπαιδευτική στήριξη και φροντίδα τους.Περιβαλλοντική προστασία

Προστασία του περιβάλλοντος με την παντός είδους προστασία του φυσικού περιβάλλοντος όπως η οργάνωση εξορμήσεων καθαριότητας παραθαλάσσιων ακτών και δασικών εκτάσεων, η διοργάνωση και λειτουργία ομάδων πυροφύλαξης και πυροπροστασίας.


Οι αδέσποτοι φίλοι μας

Δημιουργία μηχανισμού προστασίας , φύλαξης και υγειονομικής φροντίδας αδέσποτων ζώων.
Πολιτισμός σημαίνει Ελλάδα.

Δημιουργία θεατρικής ομάδας και ομάδας χορού ή και με την παντός είδους και φύσεως δημιουργία πολιτιστικών εκδηλώσεων εντός του χρόνου και με αφορμή θρησκευτικά , ιστορικά , κοινωνικά ή άλλα γεγονότα με στόχο την δωρεάν ψυχαγωγία και πολιτισμική ανάταση του κοινωνικού συνόλου.


Νομική υποστήριξη ατόμων, ευπαθών ομάδων.

Δωρεάν παροχή νομικών συμβουλών και εξυπηρετήσεων σε αποδεδειγμένα οικονομικά ασθενείς και αναξιοπαθούντες από εξειδικευμένο νομικό σύμβουλο.


Αιμοδοσία.

Δημιουργία τράπεζας αίματος για οποιαδήποτε ανάγκη κάθε πολίτη καθώς και η στοιχειώδης δωρεάν παροχή υγειονομικών υπηρεσιών από ιατρούς της εταιρείας.
Οικοδομικές εργασίες.

Βοηθεία σε επίπεδο οικοδομικών εργασιών στις κατοικίες τους ή στις επιχειρήσεις τους καθώς επίσης και την βοήθεια σε επίπεδο οικοδομικών εργασιών για τις εγκαταστάσεις φορέων , συλλόγων , σχολείων αλλά και λοιπών διαμορφώσεων χώρων που αποσκοπούν στη γενικότερη αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του ατόμου και του ευρύτερου κοινωνικού ιστού.

Τρόφιμα και ρούχα σε όσους έχουν ανάγκη."

Στοιχεία επικοινωνίας:
Δεκέλειας και Απόλλωνος, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 166 71, Ελλάδα
info@oloimazi.org
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×