op
×
ΔΙΚΤΥΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Κοι.Σ.Π.Ε. Κλίμαξ Plus 3ου Τομέα Ψυχικής Υγείας Νομού Αττικής

Αλληλέγγυα και Ανταλλακτικά Δίκτυα, Κοινωνικά Παντοπωλεία, Εναλλακτική Εκπαίδευση, Πολιτιστικός Ακτιβισμός , Εναλλακτικές Συλλογικότητες, Αυτοδιαχειριζόμενοι Κοινωνικοί Χώροι , Εθελοντικές Οργανώσεις, Συνεργατικά - Αυτόνομα ΜΜΕ, Εκδόσεις, Εναλλακτικά Έντυπα - Ιστοσελίδες, Δίκτυα Συνεργατικότητας και Ανάπτυξης Καινοτομίας, Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί Περιορισμένης Ευθύνης

"Η Κοι.Σ.Π.Ε. "Κλίμαξ Plus" Νομού Αττικής αποτελεί δίκτυο Κοινωνικής Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας. Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης «Κλίμαξ plus» του 3ου Τομέα Ψυχικής Υγείας για το Νομό Αττικής είναι πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με περιορισμένη ευθύνη των μελών του, ιδρύθηκε με την Υπουργική Απόφαση Υ5β/Γ/Γ.Π.3978, 10/05/2005 και λειτουργεί υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Σκοπός του Συνεταιρισμού είναι η ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην κατεύθυνση της κοινωνικής οικονομίας, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την κοινωνικοοικονομική αποκατάσταση ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας που, μεταξύ άλλων, βιώνουν τον εργασιακό αποκλεισμό.

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος Υγεία-Πρόνοια 2000-2008, (επαν)ΕΝΤΑΞΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ο Κοι.Σ.Π.Ε. «Κλίμαξ plus» χρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την ανάπτυξη των σχεδίων δράσης:


ΠΟΛΥΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

- Ίδρυση μονάδας ανακύκλωσης χαρτιού και ανάπτυξη εργαστηρίου κατασκευής προϊόντων από ανακυκλωμένο χαρτί.

- Ανάπτυξη εργαστηρίου κατασκευής και επισκευής επίπλων γραφείου.


ΠΟΛΥΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


- Εστιατόριο “το άλλο” (Χαλκιδικής 37, Κεραμεικός, τηλ 210 – 34 76 550,  210 – 34 76 550)

- Αίθουσα Επιστήμης, Τέχνης & Πολιτισμού “Πορφύρα”

- Διαδικτυακό Ραδιόφωνο “Κλίμαξ radio”, www.e-radio.gr

- Βιβλιοθήκη Ψυχικής Υγείας & Πολιτισμού

- Υποστηρικτική Συνοδεία ατόμων με αναπηρία

- Υπηρεσίες προμήθειας εδεσμάτων (catering)

- Καλλιτεχνική Ομάδα Ψυχαγωγίας ατόμων με αναπηρία “Alternativa”"


Τροφοσοσία εκδηλώσεων    

"Ο Κοι.Σ.Π.Ε. Κλίμαξ Plus στα πλαίσια του έργου «ΠΟΛΥΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ» ξεκίνησε την υπηρεσία προμήθειας εδεσμάτων. Πρόκειται για ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών για κάθε είδους εκδήλωση που θέλετε να πραγματοποιηθεί στο χώρο σας ή στην ειδικά εξοπλισμένη και διαμορφωμένη αίθουσα «Πορφύρα», Χαλκιδικής 37 Κεραμεικός (210 34 76 550).

Οι υπηρεσίες μας:

    Διακόσμηση χώρου με πρωτότυπες ιδέες
    Θεματικά μενού για την ανάλογη ατμόσφαιρα
    Ειδικά και αποκλειστικά Μενού
    Παροχή ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού


Η παραδοσιακή ελληνική μεσογειακή κουζίνα μας αλλά και οι καινοτόμες προτάσεις του σεφ μας δίνουν απεριόριστους συνδυασμούς γεύσεων. Τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας, διαλεγμένα με μεράκι και ιδιαίτερη φροντίδα. Οι σπιτικές μας συνταγές δημιουργούνται με φρέσκα, αγνά, παραδοσιακά υλικά.

Διαλέξτε εσείς το μενού που σας ταιριάζει ή συμβουλευτείτε μας για σκέψεις, ιδέες και προτάσεις που θα μεταμορφώσουν την εκδήλωσή σας σε μια γευστική πρόκληση.

Το κάθε μενού συνοδεύεται από την αντίστοιχη διακόσμηση, εξοπλισμό και ατμόσφαιρα. Το εξυπηρετικό, άριστα οργανωμένο και φιλικό προσωπικό μας βοηθά στο να μετατρέψουμε τη βραδιά σας σε μια βραδιά ξεχωριστή, αλλιώτικη από τις άλλες που θα μείνει αξέχαστη στους καλεσμένους σας."
Αίθουσα εκδηλώσεων πορφύρας      


Ο πολυχώρος «Πορφύρα»
δημιουργήθηκε για να καλύψει τις απαιτήσεις όσων αναζητούν ένα χώρο υψηλής αισθητικής στο κέντρο της πόλης για τη διοργάνωση κάθε είδους εκδήλωσης.

Η τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστική κάλυψη των αναγκών της εκδήλωσης αποτελούν έναν από τους λόγους που καθιστούν την “Πορφύρα” την ιδανική επιλογή.

Η κλιματιζόμενη αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει έως 60 άτομα.

Η άριστη εξυπηρέτηση και το φιλικό περιβάλλον σας εγγυώνται ευχάριστες ώρες.

 Η «Πορφύρα» φιλοξενεί:

    συνέδρια
    σεμινάρια
    συνεστιάσεις συλλόγων
    επαγγελματικά γεύματα
    εταιρικές εκδηλώσεις
    καλλιτεχνικές εκδηλώσεις
    παρουσιάσεις
    εκθέσεις (φωτογραφία, ζωγραφική κ.ά.)
    πάρτυ για μικρούς και μεγάλους φίλους

 

Για όλα τα παραπάνω παρέχουμε τον τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό

    laptop
    κονσόλα
    ηχεία
    μικρόφωνα
    προτζέκτορας
    σύστημα καραόκε
    μουσικά όργανα

Υπάρχει η δυνατότητα catering ζεστών και κρύων πιάτων. Ρωτήστε μας περισσότερα στο 210 34 76 550"
Alternativa   

Η καλλιτεχνική ομάδα ψυχαγωγίας “Alternativa” απαρτίζεται από ένα συντονιστή ψυχολόγο και τέσσερα άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα που διαθέτουν καλλιτεχνικές δεξιότητες.

Επιπλέον, οι καλλιτεχνικές μας εκδηλώσεις εμπλουτίζονται τη συμμετοχή εξωτερικών συνεργατών (ανιματέρ, ταχυδακτυλουργοί, μουσικοί, ζωγράφοι, ηθοποιοί κ.ά.).

Η “Alternativa” επισκέπτεται ή φιλοξενεί άτομα με προβλήματα κινητικά ή ψυχικά με σκοπό να τους φέρει σε επαφή με νέους ανθρώπους και νέες ευχάριστες δραστηριότητες.

Για πολλούς αυτό είναι κάτι που δεν έζησαν ποτέ, κάτι πρωτόγνωρο που σίγουρα, όμως, θα θελήσουν να βιώσουν. Ο ενθουσιασμός που προκαλεί η “Alternativa” σε όποιον χώρο επισκέπτεται λειτουργεί θεραπευτικά για όλους.

Η “Alternativa” απευθύνεται σε:

    Άτομα με ψυχοκοινωνικά ή κινητικά προβλήματα.

    Όσους επιθυμούν να οργανώσουν βραδιές ψυχαγωγίας για αγαπημένα πρόσωπα.

 

Στις διάρκειας μίας ή δύο ωρών εκδηλώσεις η “Alternativa” προσφέρει:

    μουσική
    τραγούδι
    χορό
    διασκεδαστές / κλόουν
    θεατρικά παιχνίδια
    παιχνίδια με μουσικά όργανα
    παιχνίδια εσωτερικού χώρου
    ζωγραφική
    σκίτσα
    face painting
    κατασκευές
    φωτογραφίες
    δώρα
    εκπλήξεις
    και πολλά άλλα…

 

H “Αlternativa” αναλαμβάνει να μεταμορφώσει την ημέρα σας σε μια ιδιαίτερη και αξέχαστη εμπειρία για εσάς και αυτούς που αγαπάτε.

Στις καλλιτεχνικές μας εκδηλώσεις μπορούμε να κάνουμε τα γενέθλιά σας ξεχωριστά.

Φιλοδοξία μας είναι να απελευθερώσουμε τον τραγουδιστή / χορευτή / ηθοποιό που κρύβετε μέσα σας διαθέτοντας όλο τον απαραίτητο οπτικο-ηχητικό εξοπλισμό (ενισχυτές, ηχεία, μουσικά όργανα, μικρόφωνα, στίχους τραγουδιών, προτζέκτορα και σκηνικά).

Με οδηγό την έμπνευσή σας και τις επιθυμίες σας, συνεργαζόμαστε για να φτιάξουμε μαζί, με τον πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο, την μυστική συνταγή για τη δική σας γιορτή.

Γιατί, με την “Alternativa” κάθε μέρα είναι γιορτή.

Οι εκδηλώσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν και στον ειδικά εξοπλισμένο χώρο που διαθέτουμε, «Πορφύρα», Χαλκιδικής 37 Κεραμεικός (τηλ. 210 34 76 550).
e-radio 
Κλίμαξ Plus radio  

Ο ραδιοφωνικός σταθμός “Κλίμαξ Plus radio” είναι η φωνή της ψυχικής υγείας στο διαδίκτυο, με σκοπό και στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας και την ευρύτερη προβολή και προώθηση του έργου της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης στη χώρα μας.

Με μουσικές προτάσεις από το χώρο της

    ροκ
    ποπ
    τζαζ
    έθνικ
    κλασικής

λαϊκής και έντεχνης ελληνικής μουσικής

Έρχεται να σας

    Κρατήσει συντροφιά
    Ψυχαγωγήσει
    Ενημερώσει
    Προβληματίσει
    Ευαισθητοποιήσει
    Κινητοποιήσει

 

Ελάτε να ταξιδέψουμε τις σκέψεις μας στο μαγικό κόσμο της μουσικής…

Συντονιστείτε στο www.e-radio.gr, “Κλίμαξ Plus r@dio”.

Κ@ΛΗ ΑΚΡΟ@ΣΗ!!"Εστιατόριο  το άλλο

"Αγαπημένοι φίλοι μας, σας καλωσορίζουμε στο ολοκαίνουριο εστιατόριο που ανοίξαμε στην καρδιά της Αθήνας, στον Κεραμεικό.

Το εστιατόριό μας, «το άλλο» δημιουργήθηκε με χαρά και μεράκι από άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, με την υποστήριξη ειδικών ψυχικής υγείας αλλά και βραβευμένων επαγγελματιών στο χώρο της μαγειρικής.


Ο χώρος μας είναι ζεστός, φιλόξενος, έτοιμος να αγκαλιάσει την παρέα σας και να σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε στο Κυριακάτικο τραπέζι της μαμάς!

Δοκιμάστε την παραδοσιακή ελληνική μεσογειακή μας κουζίνα και ρωτήστε το σεφ για τις νέες μας προτάσεις. Γιατί για το σεφ μας, η μαγειρική είναι τέχνη και για αυτόν, κάθε πιάτο είναι μια πρόκληση για μια νέα δημιουργία.

 Τα προϊόντα μας είναι διαλεγμένα με ιδιαίτερη φροντίδα και τα πιάτα μας προσαρμόζονται στις πρώτες φρέσκιες ύλες που βρίσκονται στην αγορά.

Σας περιμένουμε καθημερινά μετά τις 13.00 να φάμε παρέα…


Καλή σας όρεξη!

 Χαλκιδικής 37 και Κορυτσάς

Κεραμεικός, Αθήνα

τηλ. κρατήσεων: 210 34 76 550

 Έχουμε και catering! Τηλεφωνήστε μας να μάθετε περισσότερα για τα κρύα και ζεστά μας πιάτα. "Στοιχεία επικοινωνίας:
Δεκελέων 50, Αθήνα 118 54, Ελλάδα
andemo@koispe.org Τηλ.: 2103417160-3 Εστιατόριο το άλλο Χαλκιδικής 37, Κεραμεικός, τηλ 210 , 34 76 550, 210 – 34 76 550 Αίθουσα Επιστήμης, Τέχνης και Πολιτισμού Πορφύρα 210 34 76 550 Εστιατόριο το άλλο τηλ κρατήσεων: 210 34 76 550
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×