op
×
ΔΙΚΤΥΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Αυτοοργανωμένη Συλλογικότητα Νισάφι

Εναλλακτικές Συλλογικότητες, Άμεση Δημοκρατία - Λαϊκές Συνελεύσεις, Αντιρατσιστικές - Αντιφασιστικές Οργανώσεις, Φεστιβάλ

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

"Εμείς, μια ομάδα εργαζομένων , ανέργων , φοιτητών που ζούμε στη Λακωνία, αποφασίσαμε να οργανώσουμε τη Συλλογικότητα αυτή, γιατί είπαμε Νισάφι πια!
Η οικονομική κρίση , τις συνέπειες της οποίας βιώνουμε στο πετσί μας, δεν στάθηκε η μοναδική αιτία για την απόφασή μας. Αν και πότε το σύστημα την ξεπεράσει , μας είναι αδιάφορο. Το ζήτημα για μας είναι ότι δεν ανεχόμαστε πλέον να ζούμε σαν σκλάβοι με μισθό, εξαναγκασμένοι σε μία κοινωνία εκμετάλλευσης όπου οι πολλοί παράγουμε τον πλούτο και μία μειονότητα τον νέμεται.

Αρνούμαστε την κυριαρχία του κράτους, το οποίο υπάρχει για να προστατεύει και να αναπαράγει την οικονομική μας κατοχή. Την κυριαρχία πάνω στο περιβάλλον που απειλεί να τινάξει τον πλανήτη στον αέρα. Την φαλλοκρατική, τη ρατσιστική και την εθνικιστική κυριαρχία που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εκμεταλλευτών μας.


Την πολιτιστική, πνευματική και θρησκευτική κυριαρχία, που στοχεύει στην ενσωμάτωση των καταπιεζομένων. Δρούμε και παλεύουμε συλλογικά θέλοντας να παρεμβαίνουμε σε κάθε ζήτημα του ταξικού ανταγωνισμού που αναπτύσσεται στην περιοχή μας.

Η συλλογικότητα μας λειτουργεί σε πλαίσιο ισοτιμίας στα δικαιώματα και στις υποχρεώσεις, αντι-ιεραρχικά και με βάση την αρχή της άμεσης δημοκρατίας. Για την κοινωνική χειραφέτηση και την ταξική αντεπίθεση."

ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

"Η επιστολή αυτή ΔΕΝ απευθύνεται στα κομματικά και οργανωμένα μέλη της Χ.Α.,διότι κάθε διάλογος με τους φασίστες είναι επίκληση στο κενό,αγώνας άγονος και ουσιαστικά έμμεση ή άμεση νομιμοποίηση του ρατσιστικότατου και απάνθρωπου λόγου τους.Λόγος που όταν μετουσιώνεται σε πράξη δεν είναι τίποτα άλλο από την γνωστή ωμή φασιστική βία του όποιον πάρει ο χάρος.

Όπως κάθε φορά που τα θρασύδειλα και ανθρωποειδή σκουλήκια του μιχαλολιακου και σια,επιτίθενται σε όποιον δεν πληρεί τα εθνικιστικά-φασιστικά-νεοναζιστικά-μαφιόζικα κριτήρια τους. 

Συντάξαμε αυτό το κείμενο λοιπόν, με αφορμή την φημολογία περί επικειμένης επίσκεψης κλιμακίου της Χ.Α. στην περιοχή μας,που θα έχει ως κύριο πάτημα 2 ανεξιχνίαστες δολοφονίες που έχουν συμβεί στην ευρύτερη περιοχή της Μονεμβάσιας (εντωμεταξύ από τη στιγμή που γράφτηκε αρχικά το κείμενο αυτό,οί δολοφονίες εξιχνιαστήκαν και ο δράστης κατάγεται από την Βουλγαρία).

Η πολιτική εκπροσώπηση της μαφίας και των μυστικών υπηρεσιών,το παρακράτος που πλέον έχει γίνει κράτος,οι τραμπούκοι υπάνθρωποι νεοναζί θα επιχειρήσουν,βάση της φημολογίας πάντα,να έρθουν στον τόπο μας για να χύσουν το ρατσιστικό-φασιστικό δηλητήριο τους και να κάνουν μαύρη προπαγάνδα,πιστή στα πρότυπα του γκεμπελς.Για μας ΔΕΝ έχει καμία σημασία η εθνικότητα του δολοφόνου.

Αυτός που δολοφόνησε ως τώρα 2 ηλικιωμένες γυναίκες και επιχείρησε να δολοφονήσει και έναν ηλικιωμένο άντρα είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ανεξαρτήτως εθνικότητας .Το τελευταίο πράγμα που μας νοιάζει είναι η καταγωγή του.Ο κάθε άνθρωπος κρίνεται από το ποιόν του χαρακτήρα του,από τα λόγια και κυρίως από τις πράξεις του.Τόσο απλά !!!

Η επιστολή αυτή λοιπόν ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ όμως,σε όλους αυτούς που στα πλαίσια της αστικής-καπιταλιστικής δημοκρατίας,επέλεξαν να ψηφίσουν Χ.Α.,για να εκφράσουν το μισός που φτάσανε να νιώθουνε για τους πολίτικους . Εκεί ακριβώς πατάνε οι σύγχρονοι ναζί.

Στο μίσος και στην ιστορική άγνοια.Από το μίσος τρέφονται και ΜΟΝΟ μίσος έχουν να δώσουνε τα ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΑ πολιτικά και κανονικά εγγόνια των ταγματασφαλιτών και των χητών.Όλων αυτών δηλαδή που ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ με τον χιτλερ και τους ναζί,όταν κάποιοι άλλοι την ίδια στιγμή σήκωναν στις πλάτες τους το βάρος της αντίστασης απέναντι στην ναζιστική κατοχή.Αυτοί είναι οι “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” της Χ.Α.,οι σύγχρονοι υμνητές του ναζισμού και της φασιστικής βαρβαρότητας."

Στοιχεία επικοινωνίας:
Σπάρτη 231 00, Ελλάδα
nisafi_spartis@yahoo.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×