op
×

Όσοι τρώτε πατάτες θυμηθείτε αυτό το tip από τον καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα

Διαβάστηκε
Όσοι τρώτε πατάτες θυμηθείτε αυτό το tip από τον καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα

Tip of the day από τον Δημήτρη Κουρέτα


Οι πατάτες οι ψητές η βραστές όταν μπουν στο ψυγείο για περίπου 6 ώρες μετατρέπουν το άμυλο τους σε ένα τύπο αμύλου που λέγεται απεμπτο η resistance starch type 4 το οποίο παραμένει έστω και αν ξαναζεσταθουν οι πατάτες. Το άμυλο αυτό δεν απορροφάται και δεν παχαίνει. Άρα όσοι τρώτε πατάτες θυμηθείτε το.















Λέξεις Κλειδία - Tags
Δημήτρης Κουρέτας
24
πατάτες
18
Σχετικά άρθρα

Επιδημιολογική μελέτη καθηγήτριας του πανεπιστημίου Αθηνών έφερε στην επιφάνεια ένα φοβερό μυστικό για το οποίο κανείς δε μιλάει εδώ και χρόνια

Η μελέτη της καθηγήτριας του πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Αθηνάς Λινού φέρνει στο φως συγκλονιστικά στοιχεία.

Ασπίδα υγείας τα εδώδιμα χόρτα της ελληνικής γης και κυρίως το ζουμί τους | Του Δημήτρη Κουρέτα

Τα εδώδιμα χόρτα της Ελλάδος (ραδίκια, αντίδια και συναφείς ποικιλίες) αποτελούν, για κάποιο μέρος του πληθυσμού, πολύτιμο μέρος της διατροφής του.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×