op
×

Το πρώτο ελληνικό δωρεάν online μάθημα για επιχειρηματικότητα

Διαβάστηκε
Το πρώτο ελληνικό δωρεάν online μάθημα για επιχειρηματικότητα

Φέτος την άνοιξη θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το διαδικτυακό μάθημα "Beyond Silicon Valley: Entrepreneurship in Transitioning Economies" που απευθύνεται σε σπουδαστές, φοιτητές και νέους επιχειρηματίες απ΄όλο τον κόσμο.


Για πρώτη φορά, ένα Μαζικό Ανοικτό Διαδικτυακό Μάθημα (Massive Open Online Course - MOOC) από τη πλατφόρμα Coursera θα έχει υλικό σχεδιασμένο ειδικά για το Ελληνικό κοινό.

Το μάθημα είναι δωρεάν και ανοικτό σε όλους. Δεν πρόκειται για ένα ακαδημαϊκό μάθημα, αλλά μια σειρά από ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και συζητήσεις με επιχειρηματίες, συμβούλους, αναλυτές και ειδικούς του επιχειρηματικού χώρου. Για έξι εβδομάδες, από τις 28 Απριλίου έως τις 9 Ιουνίου, οι συμμετέχοντες θα πάρουν απλές, πρακτικές συμβουλές και πληροφορίες για το ξεκίνημα μιας επιχείρησης και την ανεύρεση κεφαλαίου. Το κυρίως υλικό θα είναι διαθέσιμο και στα αγγλικά και στα ελληνικά.


Πέρα από τις εβδομαδιαίες διαδικτυακές παρουσιάσεις, θα γίνουν συναντήσεις (meet-ups) σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους συμμετέχουν να συζητήσον τις θεματικές ενότητες του μαθήματος, να θέσουν ερωτήματα, να ανταλλάξουν πληροφορίες και να γνωριστούν.

Για την αποτύπωση της Ελληνικής πραγματικότητας έχουν γίνει περισσότερες από 35 συνεντεύξεις, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και οι Αρίστος Δοξιάδης, Ιωάννα Πεπελάση, Απόστολος Αποστολάκης, Δημήτρης Στρατάκης, Α. Πανταζής & Αιμ. Μάρκου, Ρεβέκκα Πιτσίκα, Χάρης Μακρυνιώτης, Αφροδίτη Μπουικίδη, Νίκος Μωραϊτάκης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Σχετικά άρθρα

Ποιοι δικαιούνται δωρεάν διακοπές μέσω του ΟΑΕΔ -Ξεκινούν οι αιτήσεις

Στις 12 το μεσημέρι ξεκινούν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για την συμμετοχή 130.000 εργαζομένων στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ.Το πρόγραμμα προβλέπει την επιδότηση διακοπών διάρκειας από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν, από τις 15 Σεπτεμβρίου 2014 έως τις 31 Αυγούστου 2015, σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ.

Download: Έρμαν Έσσε - Ο άνθρωπος που θα καλυτέρευε τον κόσμο

Γερμανός μυθιστοριογράφος και λυρικός ποιητής, ο Έσσε αποτελεί μία από τις τελευταίες κλασσικές μορφές της γερμανικής λογοτεχνίας. Γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου του 1877, στην κωμόπολη Καλβ της Βυρτεμβέργης.

5 τρόποι για να προμηθευτείτε δωρεάν εικόνες

Το να κλέβεις είναι παράνομο, αλλά μερικές εικόνες είναι νόμιμα ελεύθερες για να τις χρησιμοποιήσεις χωρίς κάποιο κόστος. Σε αυτό το άρθρο προτείνονται πέντε τρόποι να αναζητήσετε φωτογραφίες, που είναι ελεύθερα διαθέσιμες.

"Ηλεκτροκίνηση και επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα" | Ημερίδα

Η ηλεκτροκίνηση και οι νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες που προκύπτουν από τη διείσδυση της, αναλύθηκαν στην ημερίδα που συνδιοργάνωσαν το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ο Γερμανικός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Germany Trade and Invest), το Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων, ο Σύνδεσμος Εταιρειών Φωτοβολταϊκών και η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας στην Αίγλη Ζαππείου.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×