op
×

Έξι Οκάδες κι ένα Δράμι: Φτάσαμε στο τέλος του ταξιδιού μας και το γιορτάζουμε

Διαβάστηκε
Έξι Οκάδες κι ένα Δράμι: Φτάσαμε στο τέλος του ταξιδιού μας και το γιορτάζουμε
"Έξι Οκάδες κι ένα Δράμι":

Στις 18 του Νοέμβρη, ημέρα Σάββατο και από τις 6 το απόγευμα, σας περιμένουμε στις Έξι οκάδες και ένα δράμι με μουσική, μεζέδες και ρακή, για να γιορτάσουμε την ολοκλήρωση ενός μοναδικού ταξιδιού.

Ενός ταξιδιού τριών χρόνων, γεμάτου γεύσεις, αρώματα, χρώματα και ήχους αλλά, προπάντων, ενός ταξιδιού πλούσιου σε εμπειρίες που αποκτήσαμε και συναισθήματα που νιώσαμε.

Φτάνοντας, λοιπόν, στη λήξη και πριν σας αποχαιρετίσουμε με μια γιορτή, θέλουμε να σας πούμε ότι, τελικά, η δική μας «Ιθάκη» ήταν η γνωριμία μας με όλους εσάς που μοιραστήκαμε την ίδια αγάπη για τον γευστικό πλούτο της χώρας μας και την ίδια αγωνία, με κοινές δράσεις, για ένα φωτεινότερο μέλλον. 

Στη δική μας Ιθάκη βρίσκονται ένας-ένας και όλοι οι ξεχωριστοί παραγωγοί που ανταμώσαμε, που με αγάπη, μεράκι και σεβασμό στη μάνα φύση δίνουν, ως σήμερα, τον δικό τους αγώνα για αξιοπρεπή επιβίωση, συνεχίζοντας να παράγουν εξαιρετικά προϊόντα.

Ο κατάλογος είναι μακρύς για να αναφερθούμε σε όλους ονομαστικά, αλλά θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να σας ευχαριστήσουμε που ομορφύνατε το ταξίδι μας.

Και επειδή σημαντική προτεραιότητα της σκέψης και της δουλειάς του παντοπωλείου μας ήταν πάντα να προσφέρει, όσο μπορεί, ανακούφιση σε ευπαθείς ομάδες, κατά τη διάρκεια της γιορτής θα μαζεύουμε τρόφιμα για τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών «Η ΦΟΙΒΗ».

Σχετικά άρθρα

"Η ΒΙΟΜΕ θα μείνει σε χέρια εργατικά"

Χαμόγελα και συνθήματα σήμερα έξω από το δικαστήριο, με τους διαδηλωτές να φωνάζουν "Μπάτσοι δικαστές ακούστε το καλά, η ΒΙΟΜΕ θα μείνει σε χέρια εργατικά". Οι εργαζόμενοι δίνουν νέο ραντεβού έξω από τα δικαστήρια την ερχόμενη Πέμπτη αφού κανένας πλειοδότης  δεν τόλμησε να πάει σήμερα στο δικαστήριο.  

ΒΙΟ.ΜΕ: Δεν φεύγουμε από όσα μας ανήκουν

Η ΒΙΟ.ΜΕ. από το 2013 δείχνει ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Δρόμος που τον ανοίγεις μονάχα περπατώντας. Δρόμος χωρίς αφεντικά. Όχι μόνο στους χώρους εργασίας, αλλά και στην κοινωνία. Η ΒΙΟ.ΜΕ δεν είναι απλά ένα εργοστάσιο, είναι το λίκνο της αυτοδιαχείρισης, της αμεσοδημοκρατίας και της οργανωμένης νίκης.

Το καλαμπόκι που μου άλλαξε τη ζωή | Του Παναγιώτη Σαϊνατούδη

Ένα τέτοιο μαύρο καλαμπόκι μου άλλαξε τη ζωή τον Αύγουστο του 1992 στο χωριό μου Βαμβακούσα Σερρών. Παραθέτω μια δημοσίευση μου, του 2009 όταν τιμήθηκα ως φύλακας της βιοποικιλότητας της Μεσογείου

Mια ακόμη σχολική γιορτή στις φυλακές Τρικάλων

Οι έγνοιες των τελευταίων ημερών του χρόνου και οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες, δεν αποτελούν εμπόδιο στα μέλη του Δικτύου ‘’αλληλεγγύη για όλους’’ για κάποιες ιδιαίτερες αποστολές όπως οι φυλακές.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×