op
×

Να κλείσουν τα γραφεία-ορµητήρια εγκληµατιών νεοναζί στη Μεσογείων

Να κλείσουν τα γραφεία-ορµητήρια εγκληµατιών νεοναζί στη Μεσογείων

Αντιφασιστική συγκέντρωση - 5 Ιούλη 2017, Πλατεία Πανόρµου, 7µµ


Να κλείσουν τα γραφεία-ορµητήρια εγκληµατιών νεοναζί στη Μεσογείων

Στη φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής

31-3-2017 ο συµπολίτης µας φοιτητής, Αλέξης Λάζαρης, πέφτει αιµόφυρτος και βαρειά τραυµατισµένος από αναίτια και απρόκλητη επίθεση. ∆ράστης είναι τάγµα εφόδου χρυσαυγιτών, πού ξεκίνησε από τα κεντρικά γραφεία , την Κοµαντατούρ, της Χρυσής Αυγής στην οδό Μεσογείων. Επικεφαλής της οµάδας κρούσης είναι ο έµπιστος του αρχηγού της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής, υπεύθυνος ασφαλείας των γραφείων της Χ. Α και µετακλητός υπάλληλος στη Βουλή, στο γραφείο του φύρερ της Χ. Α, Ν.Μιχαλολιάκου.

Μετά την ύπουλη επίθεση, χιλιάδες διαδηλώσαµε στις 8 Απρίλη, στους Αµπελόκηπους µε αίτηµα να κλείσουν τα γραφεία-ορµητήριο της εγκληµατικής οργάνωσης. 
 17-09-2013, ένα παρόµοιο τάγµα εφόδου χρυσαυγιτών ξεκινά από τα γραφεία στη Νίκαιας της εγκληµατικής οργάνωσης Χ.Α και δολοφονεί τον Παύλο Φύσσα. Οι µαζικές διαδηλώσεις οργής και διαµαρτυρίας για το φρικτό έγκληµα ανάγκασαν στο κλείσιµο των γραφείων της εγκληµατικής οργάνωσης στη Νίκαια. Θέλουµε αυτό το παράδειγµα να φτάσει παντού, επειδή παντού τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, είναι ορµητήρια σχεδιασµού και εκτέλεσης των εγκληµάτων αυτής της Ναζιστικής οργάνωσης.

Όλες οι δολοφονίες και τα εγκλήµατα για τα οποία δικάζονται τώρα στη δίκη πού είναι σε εξέλιξη στο Κακουργοδικείο Αθηνών, η ηγεσία και τα βασικά στελέχη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, έγιναν από ανάλογα τάγµατα εφόδου χρυσαυγιτών µε ορµητήριο τα κατά τόπους γραφεία της Χρυσής Αυγής. 
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι νόµιµο κοινοβουλευτικό κόµµα, είναι ναζιστική εγκληµατική οργάνωση πού σκοπό έχει να εκφοβίζει και να τροµοκρατεί, µε τα «τάγµατα εφόδου», όποιους διαφωνούν µαζί της, συνδικαλιστές/στριες, µετανάστες/στριες , αντιφασίστες/στριες αλλά και άτοµα που ντύονονται, σκέφτονται , δρούν διαφορετικά ή έτσι νοµίζει εκείνη.

Είναι µόνιµος και διαρκής δηµόσιος κίνδυνος για όλους µας, στη γειτονιά, στις πλατείες και τους δρόµους των Αµπελοκήπων. Είναι κίνδυνος για τη νεολαία, τους εργαζόµενους πού αγωνίζονται ενάντια στη λιτότητα, τους µετανάστες και τούς πρόσφυγες. Η πλήρης και οριστική αποµόνωση της , είναι καθήκον της µεγάλης δηµοκρατικής πλειοψηφίας.

Σας καλούµε να απαιτήσουµε όλοι µαζί:
• Το κλείσιµο των κεντρικών «γραφείων»- ορµητήριο εγκληµάτων της ναζιστικής Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων, και την διάλυση των ταγµάτων εφόδου.
• Την πλήρη διακοπή κάθε διευκόλυνσης από τη Βουλή, την Ευρωβουλή και το κράτος στη δράση της ναζιστικής-εγκληµατικής οργάνωσης. Την άµεση και πλήρη κατάργηση της χρηµατοδότησης από το κράτος.
Τέλος στον καταχρηστικό χρόνο στην ΕΡΤ για προβολή των κηρυγµάτων µίσους και των ναζιστικών φιεστών. Καµία κάλυψη των µελών των ταγµάτων εφόδου µε την µετατροπή τους σε µετακλητούς υπαλλήλους της Βουλής. 

Καλούµε το ∆ηµοτικό συµβούλιο της Αθήνας, τα σωµατεία, τις συλλογικότητες, την νεολαία και όλους τους κατοίκους να αγωνιστούµε µαζί για γειτονιές χωρίς ορµητήρια των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

OYTE ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ – 
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ Σχετικά άρθρα

Το σκίτσο που έδωσε ο Carlos Latuff στην Μάγδα Φύσσα

Στη δίκη της Χρυσής Αυγής βρέθηκε σήμερα ο ακτιβιστής σκιτσογράφος Carlos Latuff. Θέλοντας να δείξει τη συμπαράστασή του στον αγώνα που δίνει η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, ο Latuff της χάρισε ένα σκίτσο.

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Χρυσή Αυγή ο Νίκος Μίχος

Ο υπόδικος βουλευτής διαχωρίζει την θέση του από τη Χρυσή Αυγή σε μία καθόλου τυχαία χρονική στιγμή. Σε λίγο καιρό θα κληθεί να απολογηθεί κατηγορούμενος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στη δίκη της ΧΑ.

ΚΕΕΡΦΑ: Χιλιάδες στους δρόμους στα αντιφασιστικά συλλαλητήρια, με την ΕΛΑΣ του Τόσκα να φυλάει τα Γραφεία των νεοναζί!

Χιλιάδες διαδηλωτών πλημμύρισαν τους δρόμους στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις στα τέσσερα χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Φύσσα: Διαδηλώνουμε για να κλείσουν τα γραφεία - ορμητήριο της Χρυσής Αυγής

Τέσσερα χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα οι φονιάδες νεοναζί της Χρυσής Αυγής δικάζονται αλλά κυκλοφορούν ελεύθεροι και προκαλούν. Στις 16 Σεπτέμβρη διαδηλώνουμε, περικυκλώνουμε τα Γραφεία-ορμητήριο της Μεσογείων. 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×