op
×
Δωρεάν μαθήματα ΑΟΘ, ΑΟΔΕ για μαθητές Β ́ Λυκείου
Συνεταιριστικό Φροντιστήριο
04/03/14 00:00
Συνεταιρισμός Γονέων Χαλανδρίου ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. - Συνεταιριστικό Φροντιστήριο
Αττικής » Βορείου Τομέα Αθηνών » Χαλανδρίου
άλλα:
Με γνώμονα τις ανάγκες των μαθητών και των γονιών τους και την ολόπλευρη και ολοκληρωμένη στήριξη στους μαθητές, το Συνεταιριστικό Φροντιστήριο του Συνεταιρισμού Γονέων Χαλανδρίου προσφέρει τα εξής δωρεάν μαθήματα για μαθητές της Β ́ Λυκείου. Τα μαθήματα ξεκινούν αρχές Μαρτίου και θα διαρκέσουν έως τα τέλη Απριλίου

Δωρεάν μαθήματα ΑΟΘ, ΑΟΔΕ για μαθητές Β ́ Λυκείου

Διαβάστηκε
Με γνώμονα τις ανάγκες των μαθητών και των γονιών τους και την ολόπλευρη και ολοκληρωμένη στήριξη στους μαθητές,το Συνεταιριστικό Φροντιστήριο προσφέρει τα εξής δωρεάν μαθήματα για μαθητές της Β ́ Λυκείου :

• Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), μάθημα της Γ ́ Λυκείου

• Αρχές Οργάνωσης Διοίκησης Επιχειρήσεων (AΟΔΕ), μάθημα της Γ ́ Λυκείου

Στόχος των μαθημάτων είναι, μεταξύ άλλων, ο μαθητής της Β ́ Λυκείου χωρίς την πίεση και το άγχος των πανελληνίων εξετάσεων:
1. Να ενημερωθεί για την ύλη και τις απαιτήσεις του κάθε μαθήματος.
2. Να αποκτήσει επίγνωση των θεμάτων που καλείται να αντιμετωπίσει.
3. Να έρθει σε επαφή και να προχωρήσει την ύλη σε δυο μαθήματα της Γ ́ Λυκείου που εξετάζονται πανελλαδικά.
4. Να αποκτήσει κριτήριο αν θα επιλέξει τελικά ως μάθημα επιλογής τις Αρχές
Οικονομικής θεωρίας (ΑΟΘ) κ.α.

Τα μαθήματα ξεκινούν αρχές Μαρτίου και θα διαρκέσουν έως τα τέλη Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες  / δηλώσεις συμμετοχής τηλ. 21 555 1105721 555 11057  info@sinetairismos.gr
Συνεταιρισμός Γονέων Χαλανδρίου ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. - Συνεταιριστικό Φροντιστήριο web:
Αριστοτέλους 42, Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα
Αττικής, Βορείου Τομέα Αθηνών, Χαλανδρίου
info@sinetairismos.gr Τηλ.: 21 5551 1057
"Ο Συνεταιρισμός Γονέων Χαλανδρίου και μια ομάδα έμπειρων εκπαιδευτικών ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν το πρώτο συνεταιριστικό φροντιστήριο στην Ελλάδα!


Το 1ο Συνεταιριστικό Φροντιστήριο Χαλανδρίου γεννήθηκε από την ανάγκη να υπάρχει μια διαφορετική πρόταση από εκείνη που θέλει υψηλά δίδακτρα για τους γονείς και εξευτελιστικές αμοιβές για τους καθηγητές, που αντιμετωπίζει τους μαθητές ως «πελάτες» προσφέροντας τους μια αμφιβόλου ποιότητας εκπαίδευση που στηρίζεται στις «έτοιμες συνταγές» και στην «παπαγαλία». 


Το 1ο Συνεταιριστικό Φροντιστήριο Χαλανδρίου τοποθετεί στο κέντρο του ενδιαφέροντός του τις ανάγκες των μαθητών και των γονιών τους και προτείνει ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο λειτουργίας και διοίκησης που στηρίζεται σε δύο βασικούς άξονες: 


Α) Είναι αποδεσμευμένο από το επιχειρηματικό κέρδος και από την λογική της «αγοράς» Έτσι μπορεί να επιτύχει ταυτόχρονα τα χαμηλότερα δίδακτρα που υπάρχουν για τους γονείς και αξιοπρεπείς αμοιβές για τους καθηγητές που εργάζονται σε αυτό, συνδυάζοντας το χαμηλό κόστος με την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης. 


Β) Διοικείται από τους γονείς του συνεταιρισμού και από τους εργαζόμενους καθηγητές Οι καθηγητές του φροντιστηρίου είναι υπεύθυνοι για τα εκπαιδευτικά θέματα και συμμετέχουν από κοινού και ισότιμα στη λήψη των αποφάσεων. Έχουν επεξεργαστεί και καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που ξεκινά από την Α΄ Λυκείου και οδηγεί μέχρι τις πανελλήνιες εξετάσεις.Ένα πρόγραμμα σπουδών που εστιάζει στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και της αυτενέργειας του μαθητή, καθώς θεωρούμε ότι αυτή είναι η μοναδική ασφαλής μέθοδος για να μπορούν να αντιμετωπίσουν οι υποψήφιοι των πανελληνίων τα δύσκολα θέματα των τελευταίων ετών. Οι γονείς έχουν τον κύριο λόγο για τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία του φροντιστηρίου και σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς επιδιώκουν να προσφέρουν μια ολόπλευρη και ολοκληρωμένη στήριξη στους μαθητές.


Είμαστε πεπεισμένοι ότι η λειτουργία ενός εκπαιδευτηρίου που στηρίζεται στη στενή συνεργασία γονιών, εκπαιδευτικών και μαθητών δημιουργεί ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης και μπορεί να απελευθερώσει δημιουργικές δυνάμεις προσφέροντας τα μέγιστα σε όλους τους εμπλεκόμενους!         

                                                                   
Απογευματινές δράσεις για παιδιά από τον Οκτώβριο

Σε συνεργασία με τους συνεταιριζόμενους γονείς ξεκινάνε απογευματινές δράσεις που σκοπό έχουν να καλύψουν ανάγκες παιδιών σχολικής & προσχολικής ηλικίας και που σχετίζονται με τις εξής δραστηριότητες :


Μουσικοκινητική με την δασκάλα της 2ης δομής του Συνεταιρισμού κα Εύα Νοταρά, πτυχιούχο πιάνου και απόφοιτη του τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην προσχολική ηλικία, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 


Θεατρικό παιχνίδι με την κα Γερολυμάτου Κατερίνα, μέλος του Συνεταιρισμού Γονέων, διπλωματούχο πιάνου και απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών.

Εκμάθηση Αγγλικών παίζοντας, με την κα Χριστίνα Τσαγκαράκη, Ψυχολόγο, μέλος της ομάδας Squek.


Όλες οι δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο της 2ης Συνεταιριστικής Δομής φύλαξης παιδιών.


Οι διδάσκοντες είναι όλοι κάτοικοι Χαλανδρίου με αντίστοιχη επαγγελματική εμπειρία στον τομέα δραστηριότητάς τους. 


Η ώρα και η μέρα των παραπάνω δραστηριοτήτων θα αποφασιστούν από τους εμπλεκόμενους γονείς, όπως συμβαίνει με όλες τις συνεταιριστικές δράσεις μας, με τον αρχικό σχεδιασμό να θέλει μία ώρα την εβδομάδα για κάθε δραστηριότητα. Το αντίτιμο δεν θα είναι πάνω από 25€ / μήνα.


Ο Συνεταιρισμός Γονέων Χαλανδρίου ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. - Συνεταιριστικό Φροντιστήριο είναι δίκτυο της Κοινωνικής Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας στην Αττική.

Για περισότερες πληροφορίες: info@sinetairismos.gr τηλ. 2155511057"
Σχετικά άρθρα

Ξεκινούν τα θερινά τμήματα στο Συνεταιριστικό Φροντιστήριο Χαλανδρίου

Ξεκινούν την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014 τα θερινά τμήματα προετοιμασίας από το 1ο Συνεταιριστικό Φροντιστήριο Χαλανδρίου. Τα θερινά τμήματα εντάσσονται σε ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών που έχουν δημιουργήσει οι καθηγητές του φροντιστηρίου και το οποίο καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις που δημιουργεί το Νέο Λύκειο.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×